Zylan kérdése:
3nappal menstruáció előtt érdemes tesztet csinálni? Valakinek volt pozitív? Ha igen akkor milyen tesztet csináltatok?
Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 22:49
1/10 anonim válasza:
honnan tudod,h megjön 3 nap múlva????
2/10 anonim válasza:
Nekem 4 nappal elotte lett pozitiv:-) clear blu digitalis
3/10 anonim válasza:
Szerintem csak 3 nap múlvára tervezi a Kérdező :) nagyjából azért csak be lehet határolni.
4/10 A kérdező kommentje:
Rendszeres a menstruációm és a programok szerint akkor kellene megjönnie,de remélem nem fog.A Clearblue -ról annyit olvastam...Nem tudom.
2012. szept. 6. 04:39
5/10 anonim válasza:
Nekem az xepil 5-6 nappal a nemvárt elött lett pozi, hiába 25-ös. De ez függ attól hogy mikor volt peteérésed.
6/10 anonim válasza:
szia mind a hat csemeténk (három elment) a mensi előtt 4 nappal jelentkezett vagyis megmutatkozott :D mindegyiknél másikkal teszteltem gabriella clearblue
7/10 anonim válasza:
10.DPO-n pozit teszteltem Clearblue teszttel!!! :) Utána már mind mutatta, volt, ami erősebben, volt, ami halványabban! :) Drukkolok!!
22 hkm
8/10 anonim válasza:
Én nem előtte teszteltem 1 napja késett csak de Gabriel-t használtam. Clearblue-ról annyi rosszat hallottam egyébként én is h össze-vissza mutat mindent. De nem tapasztaltam még. Egyébként az összes egyforma majdnem a patikába is megmondják.
14hkm
9/10 anonim válasza:
Én romed maria teszttel 3 nappal előtte csináltam. :)))))) Pozitííív :)
10/10 anonim válasza:
szia.nekem a faccele teszt csík mutatta ki leghamarab a pozit,és másnapra a gabriel is pozi volt.de a digitális clearblue teszt is jó nekem az muttata ki hogy 4 hetes vagyok.szóval mindegy milyen tesztet használsz ha van hcg a szervezetedben akármelyik ki mutasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!