Zylan kérdése:
Négy nappal menstruáció előtt érdemes tesztelni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 15:29
1/10 anonim válasza:
Nem igazán... Kicsi az esély, hogy kimutassa, ha terhes vagy, viszont ha ki is mutatja, az is benne van a pakliban, hogy mégis megjön. Úgyis csak az idegesség marad a nem várt menziig. Nekem az elmaradt menzi után 2 nappal lett nagyon halvány pozi reggeli első pisiből. 26 napos ciklusaim vannak, az utolsó lehetséges együttléttől számítva 2 hétre rá már teszteltem és teljesen negatív volt.
2/10 anonim válasza:
Attól függ, mikor volt az ovulációd. Onnan 10-12 nap a minimum.
3/10 anonim válasza:
ha kimaradt par napot akkor tesztelj. mert ha most tesztelsz es negativ lesz ,akkor csak ellottel egy tesztet es nem lettel okosabb mert ugyanugy bizonytalan leszel hiszen koran teszteltel.
4/10 anonim válasza:
szia nekem 29 én kellett volna megjönnie és 26 án pozitiv tesztem volt
5/10 A kérdező kommentje:
Milyen tesztet használtál?
2012. szept. 5. 17:02
6/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok ;-)
2012. szept. 5. 17:02
7/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mi lenne jobb :(
2012. szept. 5. 17:21
8/10 anonim válasza:
Nyugodtan tesztelhetsz. Én 2+1 darabos romed maria tesztet vettem, biztos, ami biztos... :)
9/10 anonim válasza:
igen szerintem nyugodtan tesztelhetsz.én pl 6-7 napal előtte pozit teszteltem.de a tesztek kb 12-14 nap után mutatnak +.hid el én anyit kiprobáltam.
10/10 anonim válasza:
Pénteken kellett volna megjönnie, kedden nem reggeli vizeletből Clearblue-val erős pozitívat teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!