Van valaki aki próbálkozott savas hüvely öblítéssel a lány gyermekért vagy lúgossal a fiú gyermekért? Bevált?
Hülyeség. Max a baktériumoknak segítesz elszaporodni.
A baba neme, már a fogantatástól eldöl. És a férfi kromoszómáján múlik.
Nem próbáltam, de idelinkelem annak, akit érdekel:
Kb. az 5. perctől beszél erről Czeizel és szerinte 75%-ig lehet ezzel eltolni az esélyt valamelyik nem javára.
tegnap 22:11
De nem is írtad oda, hogy abszurdnak tartod. A kérdésedből nem jött le, hogy csak pocskondiázni akarod a savas-lúgos megoldást vagy azért kérdezed mert ki akarod próbálni. Legközelebb normálisan írd ki a kérdést. Ha nem megy, ne tegyél fel kérdéseket.
6# talán ha oda írja hogy szte ez abszurd akkor másképp válaszolsz és, akkor is ha kiakarja probalni?
Egyből más lenne a véleményed vagy a stílusod az emberek felé? Boccs.. De nekem még ez abszurd. Normálisan csak akkor lehet válaszolni, ha valakinek egyezik a véleménye a tiéddel? Hm. Szomorú
Nem, csak esetleg a kérdésre válaszolni segítek látom nem értitek: igen próbáltam, bevált vagy igen próbáltam nem vált be. Ezen mi olyan hű de bonyolult???
Nem a vélemények kérdeztem róla csak h valaki használta e... látom mar ide is csak kötözködni járnak az emberek.. egy egyszerű kérdést sem tudnak értelmezni... pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!