A Closty elorebb hozta az ovulaciot valakinel?
Nekem inkább a 14. nap előtt volt ovulációm (volt, hogy már 11. napon éreztem, hogy alakul), clostyval pedig a 16. napon volt (ovuteszteltem).
Kedves utolsó! Nagyon sok minden miatt szedheti, és nem a clostytól lesz a tüszőrepedés. A closty segít abban, hogy legyen domináns tüsző, de annak megrepedését nem a closty okozza (sokszor adnak pluszba tüszőrepesztő injekciót). illetve én például azért kaptam, mert bár domináns petém is volt, de az előző és egyben első terhességem üres petezsákkal végződött, a closty pedig segíthet a petesejt minőségének javulásán is.
Én sem stimulálódtam túl, nyugodj meg kedves kérdező, viszont első hónapban terhes lettem! sok sikert :)
Koszonom a valaszokat!
Inszeminacionk lesz a jovo heten es emiatt kaptam Clostyt, a ferjemnel kicsit alacsony a mozgekonysag es ezert ajanlottak inszemre.
A 14. napon fogja megmerni a doki a tuszot vagy tuszoket, remelem nem "kessuk le a showt". (Utaznunk kell a helyszinre es korabban nem megoldhato sajnos).
Te a ciklus hanyadik napjain szedted a Clsotyt? Gratula :)
Nekem ugyan úgy a 13. Napon volt, mint a closty előtt. Ovu tesztel néztem.
A ciklusom sem lett rövidebb/hosszabb.
Sok sikert!
Koszi, huha, ez alapjan a napi 2 kicsit tulzasnak tunik, de hat o a doki.. Nalam semmi gond nincs, a mult hnapban a 14.napon 16mm-es volt a tuszom (egy volt), csak annyit allapitott meg, hogy keson ero tipus vagyok, amit tudtam is a 17.napi ovulacioval, egyetlen aggodalmam volt, hogy nehogy a Closty elorebb hozza es lekessuk az akciot.
Kivancsi vagyok az lehetseges-e, hogy repeszto nelkul megcsinaljak az inszeminaciot. Kiderul..
Erdekes, nalam 2-6. napig nalad pedig az 5.naptol, kivancsi vagyok valtozik-e az ovulacio napja (remelem nem).
Olvastam cisztasodasrol, ha az kialakul akkor tudja valaki, mi a teendo?
Szia! Én is 2x1et szedtem +bemfola szuri a 2.inszeüinácionál már tulstimuláltak lett pár cisztám is. De ekkor sikerult ikrekkel teherbeesni :) A ciszták elmulnak maguktol. Egyébként antibiotikum kurát szoktak felirni ettöl elmulnak a ciszták gyorsan.
Sok sikert Neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!