Valaki járt már így? Utalhat babára?
Ebben a honapban szednem kellett a 5 napig 1*1 et a Closty-t amit a dokim irt fel . Peteéréskor szorgosan voltunk együtt . Utánna való napban nagyon szurt ott alul .Elvileg 1.-én kellene megjönnie ,viszont az a helyzet ,hogy azóta nagyon fáj a derekam , a mellbimbóm nagyon érzékeny , és a mellem viszket ,néha szurkál alul de abba is marad (ez menzesz előtti nap szokott jelentkezni ) Járt már így valaki ? Lett belőle baba ?
Negatív kommenteket nem kérek .
Tudom ,hogy a századik ilyen kérdés de már tanácstalan vagyok .
Voltak így sokan és valakiknek baba lett, valakiknek nem. En voltam így többször és volt hogy baba lett de a többinél nem. Ez sajnos teljesen értelmetlen kerdés mert a premens és koraterhes érzések megegyeznek. Egyik nőnél baba lesz, másiknál menzesz.
Hiaba irja Netes Juli hogy baba lett, ez rád nézve nulla információ mert ettől te nem leszel terhes.
Ez pont olyan kérdés, mintha azt írtad volna, hogy "Kinéztem az ablakon én felhőt látok. Lesz eső? Aki már látott felhőt, lett belőle eső?"
Csak érzékeltetni akartam hogy sajnos tényleg semmi érdemi információt nem tudsz leszűrni így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!