Luteàlis fàzisban utalhat valami a babàra? Nyàk vagy szàrazsàg?
Nem jelent semmit. 2 gyerekem van de a nemvárt előtt egy apró gyanút se fogtam, semmi jel nem volt. Nemvárt napján volt már 1-2 furcsaság. A szárazságot átváltotta a folyás mint mindig (mindjárt megjön érzés mellett) viszont nem jött meg. És a hasmenés is elmaradt. Ezen kívül még 1 hétig voltam tünet-panaszmentes, aztán jött az álomkór. Szóval ilyen korán semmi jel nem volt. De nem is lehetne, 4. dpon még a beágyazódás se kezdődött meg.
Apropó nyák, nekem minden ciklusban úgy van, hogy jelentkezik nyák majd 3-4 napig semmi, aztán megint nyák. Peteérés nálam inkább az utóbbi esetben van, mert néha még az utolsó naphoz képest is 16 napra jön meg.
Szia! Nekem most lett vasárnap pozi a tesztem, mensi előtt egy nappal már teszteltem, nem hiába!
Tüneteim voltak:
-először az ovu után kb egy héttel SZÚRT a mellbimbóm. (nem fájt, pedig nekem a fájdalom mindig jelzi a mensit.)
-mensi előtt 3-4 nappal kb elkezdett fehéres-vizes nyák folyni belőlem (először azt hittem, hogy megjött előbb.
-mensi előtt pár nappal szédelegtem, fáradt és gyenge voltam eléggé.
Remélem,segítettem :) a folyás egyáltalán nem baj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!