Szerintetetek a beagyazódást éreztem?
25én voltunk együtt,27én volt az ovulációm,március 5-6án görcsölt,szúrkált a hasam,és azóta is sokszor van "mindjárt megjön" érzésem,néha fáj a derekam is,melleim érzékenyek,fáradékonyabb is vagyok, de ugye a pms tünetei is hasonlóak. Elvileg ez a 10.dpo, szerdán 13án kell megjönnie. Van aki hasonló tünetekkel terhes volt? Szerintetek a beagyazódás miatt voltak ilyen fájdalmaim? Tudom hogy pár nap múlva a teszt megmondja,de érdekel.
Köszi előre is.
Nagyon sajnálom :( De tudod!Minden honap egy újabb esély :) Tehát semmi szomorkodás!
Nekem viszont lenne egy kérdésem ha szabad itt.A beágyazódásos fájdalom pontosan milyen jellegü érzés?Mindenkinek kellemetlen nagyon?Lüktet a hasamalja,és hullámokban érzem.Mire elfáradok a nap végére,mert álló munkát végzek,jobban fáj,de szinte az egész medencém a hasammal együtt.Normális ez?És tompa fájdalmam van.Mensikor is van ilyesmi,de nem görcs.Soha nem volt ilyenem,ilyen időtájt.Remélem nem más bajom van.Írják sokan,hogy semmit nem éreztek beágyazódásnál.Most már nagyon elbizonytalanodtam.5. Napja ez az tompa fájdalom a méhemben,feszít.a nemvártig pedig még 8 nap.
Szerintetek?
Koszi a válaszokat.
5-ös voltam!
Nekem is megjött! :(
Jajj nagyon sajnálom :( De fel a fejjel!Majd köv.hónapban sikerül !!! :)
En meg tegnap majdnem elájultam úgy belehasított a hasamba a fájdalom.A méhem,és a végbelem egybekötbe mintha kést vájtak volna belém.Kis hijján majdnem vettem be gyógyszert rá.De pont este jött rám,így melegpalackos borogatás,és magnézium pezsgőporral+alvással,másnapra mára mintha semmi nem történt volna.Nem értem.A nem vártig még mindig 6 nap.Kis halványrózsaszínes folyás,ami krémes jellegü.Elötte vizes.A vizeset éreztem is mikor jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!