Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetetek a beagyazódást...

Szerintetetek a beagyazódást éreztem?

Figyelt kérdés

25én voltunk együtt,27én volt az ovulációm,március 5-6án görcsölt,szúrkált a hasam,és azóta is sokszor van "mindjárt megjön" érzésem,néha fáj a derekam is,melleim érzékenyek,fáradékonyabb is vagyok, de ugye a pms tünetei is hasonlóak. Elvileg ez a 10.dpo, szerdán 13án kell megjönnie. Van aki hasonló tünetekkel terhes volt? Szerintetek a beagyazódás miatt voltak ilyen fájdalmaim? Tudom hogy pár nap múlva a teszt megmondja,de érdekel.

Köszi előre is.

2019. márc. 9. 13:31
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Köszönöm! :) Nagyon bízom a legjobbakban.A mensim nekem még 9 nap kb.azert írom hogy kb,mert egy ideje csúszkál ide-oda plusz,minusz napokat.Iszom lassan egy honapja az Inofolicot.Nem tudom befolyasolhatja e.Nekem előbb volt peteérésem mint középidő,így sokára varható még a mensim.
2019. márc. 12. 08:29
 12/26 A kérdező kommentje:
Nekem holnap kell megjönnie ma csinaltam azért egy tesztet de negatív😞 pedig most tényleg annyira máshogy éreztem magam,minden más volt,mint eddig
2019. márc. 12. 13:25
 13/26 A kérdező kommentje:
Ja a hőgörbét is vezetem 28án már 36.2 volt utána 36.4 folyamatosan,egészen most szombatig onnan már 36.6 rendíthetetlenül. Amúgy nekem általánosan 35.8 körül szokott lenni tehá valóban emelkedett.
2019. márc. 12. 13:30
 14/26 anonim válasza:
Ne keseredj,még mindig nem biztos hogy nem sikerült.Én azt hallom,olvasom mindenhol, hogy a nem várt után 3-4 nappal tesztelj inkább!kitartás,és szorítok! :)
2019. márc. 12. 16:59
 15/26 anonim ***** válasza:

Szia. Én is így voltam ebben a hónapban, annyi fura tünetem előjött, minden más volt, így gyanítottam a babát, a hőm még ma se ment le, mégis megjött, sajnos semmire se lehet alapozni ugy tűnik... :(

De abból még lehet pozitív, addig van remény, míg meg nem jön.

Van akinek nem mutatja ki még a mensi napján se. Az hogy valakinek napokkal előbb már pozi, az nem azt jelenti, hogy másnál is az. Más ütemben ágyazódik be és más ütemben termeli a hcgt.

2019. márc. 12. 17:05
 16/26 A kérdező kommentje:
Igen voltam már terhes később mutatta a teszt,de pont így biztos voltam benne valahogy éreztem, ráadásul most még azt is éreztem mikor volt a peteérés utana is fájt a hasam,most meg már úgy érzem meg jön és nem volt jó a megérzésem.
2019. márc. 12. 17:31
 17/26 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el. Érdemben nem tudok hozzászólni. Nekem nagyon fura érzéseim voltak, mult hét szerdán rózsaszínes folyás, utána megjön érzés, pms tünetek. Elmultak szombaton minden... azt hittem baba, de ma megjött, hőm az egekben (ébredéskor 36,9 napközben 37 felett folyamat)

De most nem tudom... reggel vérzés volt, de azóta semmi. Nem merek tesztelni...

Lehet jó a megérzésed, míg nem jön meg, van remény!!

2019. márc. 12. 17:36
 18/26 anonim ***** válasza:
Ja 15ös is én voltam (meg 17) 😂😂
2019. márc. 12. 17:37
 19/26 A kérdező kommentje:
Megjött :-/
2019. márc. 13. 05:45
 20/26 anonim ***** válasza:

Sajnálom :(

(Utolsó)

2019. márc. 13. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!