Szerintetetek a beagyazódást éreztem?
25én voltunk együtt,27én volt az ovulációm,március 5-6án görcsölt,szúrkált a hasam,és azóta is sokszor van "mindjárt megjön" érzésem,néha fáj a derekam is,melleim érzékenyek,fáradékonyabb is vagyok, de ugye a pms tünetei is hasonlóak. Elvileg ez a 10.dpo, szerdán 13án kell megjönnie. Van aki hasonló tünetekkel terhes volt? Szerintetek a beagyazódás miatt voltak ilyen fájdalmaim? Tudom hogy pár nap múlva a teszt megmondja,de érdekel.
Köszi előre is.
Szia. Én is így voltam ebben a hónapban, annyi fura tünetem előjött, minden más volt, így gyanítottam a babát, a hőm még ma se ment le, mégis megjött, sajnos semmire se lehet alapozni ugy tűnik... :(
De abból még lehet pozitív, addig van remény, míg meg nem jön.
Van akinek nem mutatja ki még a mensi napján se. Az hogy valakinek napokkal előbb már pozi, az nem azt jelenti, hogy másnál is az. Más ütemben ágyazódik be és más ütemben termeli a hcgt.
Ne keseredj el. Érdemben nem tudok hozzászólni. Nekem nagyon fura érzéseim voltak, mult hét szerdán rózsaszínes folyás, utána megjön érzés, pms tünetek. Elmultak szombaton minden... azt hittem baba, de ma megjött, hőm az egekben (ébredéskor 36,9 napközben 37 felett folyamat)
De most nem tudom... reggel vérzés volt, de azóta semmi. Nem merek tesztelni...
Lehet jó a megérzésed, míg nem jön meg, van remény!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!