Szerintetetek a beagyazódást éreztem?
25én voltunk együtt,27én volt az ovulációm,március 5-6án görcsölt,szúrkált a hasam,és azóta is sokszor van "mindjárt megjön" érzésem,néha fáj a derekam is,melleim érzékenyek,fáradékonyabb is vagyok, de ugye a pms tünetei is hasonlóak. Elvileg ez a 10.dpo, szerdán 13án kell megjönnie. Van aki hasonló tünetekkel terhes volt? Szerintetek a beagyazódás miatt voltak ilyen fájdalmaim? Tudom hogy pár nap múlva a teszt megmondja,de érdekel.
Köszi előre is.
Nekem 4.én kelett volna megjönnie +-1 nap
1x 1x pár vércsepp még pecsérelőnek se nevezném.. Nekem is Eggyik pillanatban olyan érzésem van mintha megjönnie a másikba meg mintha fel lennék fázva (de nem) a melleim nekem is érzékenyek
Még nem teszteltem!!
Szorítok neked 🙂
Szia!
Nekem is ugyan ilyen tüneteim vannak,plusz fehér folyásom is volt egy kicsi!🙂
16-án nem várom a mensit!
Kiváncsi vagyok én is,de majd csak 17-én tesztelek!
Szoritok neked!
Majd jelezd,a teszt eredményét!😍
Az utolsó voltam.
Szerintetek így,ennyivel a mensi előtt mikor érdemes teszteljek leghamarabb?
Egyébként meg minden babára vágyónak drukk!! <3
Koszonom kedves kerdezo, drukkolok neked is!
Utolso valaszolo, nekem 7 napal a nemvart elott halvany pozitiv lett egy 5os erzekenysegu teszt(ezen irta is hogy 8 nappal menstruacio elott kimutatha) Szerintem egy 10es erossegu teszt 4napal a nemvart elott kimutathatja a terhesseget.
Drukkolok neked hogy jok legyenek a megerzeseid. Nalam beigazolodtak a tul korai tuneteim es a sejtesem hogy sikerult, most 6 hetes vagyok.
1es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!