Mik segítik elő a teherbeesést?
Ovu tesztelek, ha a megfelelő napon vagyunk együtt, azt tudom, hogy biztosabb.
De ezen kívül, hogy figyelek a megfelelő napokra, mi az, ami segít? Pl tea, vitamin, gyógynövény, vmilyen mozgásforma(amúgy dvd-re szoktam edzeni, szóval sportolok), vagy vmi?
Bármi, amit tudtok, hogy segíti a teherbeesést és a megtartást írjatok le legyetek szívesek.
Nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm:)
Én ezért ezt cáfolnám kedves 1es. Nekem 50 napos ciklusaim voltak,höméröztem,volt peteérésem. Gyógynövény teát ittam(cickafark/palástfü),2 hónap alatt normalizálta a ciklusom és pozit teszteltem. 6 éves a lányom.😊
Szóval nem kell rögtön gyógyszerrel tömni magunkat.
Most kistesót tervezünk,bár nincs ilyen baj a ciklusommal,de iszom a teát.ez a 2. teás hónap,meglátjuk most is segít e.😍
Egyébként a vitamin is rengeteget segít,viszont arra nem tudok konkrétumot írni.
Sok sikert.
Pici off: masodik valaszolotol kerdeznem, hogy iszod a teat? Ciklus elso feleben cicka, masodikban palastfu? En osszekevertem, remelem nem hatastalanitja egyik a masikat...
Emellett egy etrendkiegeszitot is elkezdtem szedni, baratcserje, Maca gyoker kivonat es folsav van benne, allitolag segiti a teherbeesest es beallitja a ciklust.
Egészséges szervezet és életmód.
Senki nem dugott annyit gyerekért mint mi, hogy még a matracot is ki kellett miatta dobni mert tisztíthatatlan volt és tíz év alatt sem jött össze a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!