Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mivel segítik a teherbeesést?

Mivel segítik a teherbeesést?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Nekem ugytünik hogy nem repednek meg rendszeresen a tüszőim ezért nem esek teherbe.De tüszőérésem pedig van!Mindig!Csak nem reped meg!A clostyt ugytudom olyan nők kapják akiknek nics petérésük .Nekem pedig az van csak nem reped meg..Eddig rendszeresen menstruáltam csak gondolom tüszőrepedés nélkül.Most viszont már a decemberi teljesen kimaradt.A nőgyógyászom szerint nincs terhesség.Nyugodjak meg meg fog jönni magától.Nincs cisztám sem.

Csak egy 17 mm-es es endometriumom.És két nagy tüszőm.De hogy nyugodjak meg hogy ha érzem hogy ez a baj.B6 vitamint szedek.De ettől még nem leszek hamar terhes. 😕

2018. jan. 6. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
És ezt, hogy diagnosztizálrad? Ha nem repednének meg akkor tele lenne cisztákkal a petefészked. De ha ilyen gondjaid vanbak. Keress egy endokrinológust. Csináltass hormon vérvételeket és terheleses inzulin vizsgálatot.
2018. jan. 6. 14:13
 2/4 anonim válasza:

Ha nem repedt meg a tüsző mi lesz vele szerinted?Ha megjön csináltass egy hormon panelt a ciklus elején 3-5 napon meg a vélt ovu után 7 napra.

Ha tényleg nem repedt meg a tüsző a progin látszani fog.

Keress egy normális endokrinológust.

Mert lehet pcos vagy.

Vagy ki tudja.

2018. jan. 6. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ovitrelle-t adtak nekem erre.
2018. jan. 6. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:
3 vagyok.. Azt Hozzateszem h természetesen előtte kivizsgaltak, hormonvizsgalatokkal, ultrahanggal, blabla.. Nem részletezem.. És utána egy követett ciklusban kaptam hcg szurit. Az megrepesztette. Nem vagyok és sosem vtam pcos és ires sem. Nem lettem terhes, ráhagytuk és rá 8honapra spontán terhes lettem.
2018. jan. 6. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!