Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen praktikak vannak amik...

Milyen praktikak vannak amik segitik a teherbeesest?

Figyelt kérdés
Meg nem igazan neztem utanna de par honapos sikertelenseg utan milyen otthoni praktikakkal probalkoztatok?
2014. okt. 24. 13:19
 1/5 anonim válasza:
Nem praktika kérdése, de értem mire gondolsz figyeljetek a táplálkozásra a pihenésre káros szenvedélyek kerülésére.Esemény után vegyél fel fordìtott testhelyzetet pl:gyertya àllítólag ez segítt a fizika révén. Egy a lényeg ne stresszeljetek rá!!! Sok sikert kívánok a lurkóhoz.:-)
2014. okt. 24. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Nincs semmi praktikája.

Ahol minden adott, jókor történik jó helyen minden, ott nem kell semmi, mert összejön a baba.

Nekünk 7 hónap után jött össze. De soha nem gondolkoztam azon, hogy 7 hónapig miért nem jött össze. Akkor voltunk együtt, amikor kedvünk volt hozzá és nem a "gyerekcsinálás" miatt voltunk együtt. Ott, ahol ennyire központi kérdés az, hogy azért vagyunk együtt és úgy legyünk együtt, hogy abból gyerek legyen, az már egyfajta rágörcsölés, aminél meg pont az ellenkező hatást érik el a legtöbben.

Nem kell ráparázni szerintem. Ha jönni akar a baba és minden adott hozzá, úgyis jönni fog. Aztán ha 1 év után sem sikerül, akkor meg lehet nézetni az embernek magát, hogy szervezetügyileg van-e valami gond, mert akkor azon esetleg lehet segíteni. De addig meg nem hiszem, hogy kellene már rágörcsölni.

2014. okt. 24. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Peteéréskor kell csinálni.
2014. okt. 24. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:

- Aviva-torna peteerest serkentö gyakorlatai

- Szenhidratcsökkentett etrend (teszta, kenyer, krumpli, üditö, gyorskaja, feher lisztes, cukros dolgok a kukaba)

- Ovulacio elött együttlenni (ehhez figyelheted a högörbedet)

- Jonas-nap elött egy nappal együtt lenni, ilyenkor nagy a valoszinüsege egy extra peteeresnek attol függetlenül, hogy hol tart a ciklusod (tehat ez eshet akar a menstruacio idöpontjara is), ez havonta van, es sok ember meg termekenyebb ilyenkor, mint a biologiai peteerese szerint, itt tudod a születesi idödböl es helyböl kiszamolni: [link]

- Mehpempö

- teak: Ciklus elsö 2 heteben cickafark, 2. feleben pedig palastfü-tea

- Inofolic

- ha stresszes az eletmodod, akkor rendszeres relaxalas

- vizualizacios gyakorlat/agykontroll

2014. okt. 24. 15:48
 5/5 anonim válasza:
Egészséges életmód!!!!! ; )
2014. nov. 5. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!