Fogamzásgátló mellett hogy a fenébe lettem terhes?
A szájon át szedhető kombinált tabletták pearl indexe tökéletes szedés esetén 0,3, azaz egy év alatt 1000 nőből 3-nak összejön amellett is.
Persze nagyobb az esélye, ha elrontottál valamit (kihagyás, hányás/hasmenés, más gyógyszer szedése stb), de ez már úgy sem derül ki.
Gondolom szexeltél és így.
Csak akkor nem lehetsz terhes, ha nem szexelsz.
Nagyobb a valószínűsége annak, hogy valamire nem figyeltél a szedés során, minthogy te vagy azon ritka emberek között, aki minden odafigyelés ellenére is terhes lett, mert nem hatott a tabletta.
Vagy kihagytál egy szemet, és nem pótoltad egyáltalán, vagy nem időben, vagy szedtél antibiotikumot, erős nyugtatót, gyulladáscsökkentőt, vagy nyugtató hatású szert, vagy volt hányásod, hasmenésed, ami miatt nem szívódott fel a tabletta megfelelően. Gondold végig, hogy mi lehetett az ok.
Ilyen nincs
Nem te vagy a Szűz Mária.
Fúrcsa én Sose lettem terhes a f.gátló mellett.
Érdekes. Itt Mindenki rendszeres fogamzásgátlót szedése mellett lett terhes.
Elmondjam,hogy Az én gyerekem hogyan jött össze?
Úgy, hogy a "fogamzásgátló" - ez esetben a gumi(mert bogyókkal sosem tömtem magam) szóval a gumi, valóban "Mellettünk volt". És nem pedig a férjemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!