Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazodás jele lehet?

Babszi90 kérdése:

Beágyazodás jele lehet?

Figyelt kérdés
Segítségre lenne szükségem február 20-26 ig tartott a Pém! 25-én pozitív volt az OVU tesztem. Az előtt is együtt voltunk meg utána is.22,23 25 és 26-án.3 napja fáj a mellem.3 napja észre vettem, hogy fehér krémes folyásom van Hasam alja szúrkál 🤭. Ez mitől lehet valakinek volt ilyen? Köszönöm a segítségeteket
2019. márc. 2. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia. Ezeket mástól érezheted, mert ha 25-én volt pozitív az ovu teszted akkor 26-an volt a tüszőrepedes...

Tehát 4 napja.

Ilyen korán még nem lehet érezni a terhességi tüneteket. Ilyenkor, ha sikerült a megtermékenyítés, akkor még csak a petevezetékben vándorol a petesejt.

Ettől függetlenül lehet hogy sikerült, de még korai érezni bármit is.

2019. márc. 2. 16:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod :) és OVU előtt nem lehetséges hogy teherbe estem?
2019. márc. 2. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Ovu előtt nem tudsz teherbe esni, az a helyzet.
2019. márc. 2. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Az ovuláció előtti együttlétek nagyon jók, jókor voltatok együtt, de ovuláció után termékenyül meg a petesejt. Addig a hímovarsejtek maximum várakoznak bent :) Ovulációtól számoljuk a napokat
2019. márc. 2. 18:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. Nagyon remélem sikerrel jártunk. Bár annak is örültem már h az OVU tesztem pozi volt :)
2019. márc. 2. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Hajrá, remélem sikerült nektek! Mindenesetre jókor voltatok együtt, ezen nem fog múlni!
2019. márc. 2. 21:41
 7/7 A kérdező kommentje:
2. hónapunk lesz, hogy próbálkozunk. Jó lenne ha idén össze jönne
2019. márc. 3. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!