Ez lehet a beágyazódás jele?
Figyelt kérdés
8-án volt pé-m. 6-án és 8-án voltunk együtt. Ma van a 21. ciklus nap, és nagyon nagyon enyhén olyan 'meg akar jönni' érzésem van, és mintha picit keményebb lenne a hasam. Plusz fáj a derekam, bár ez mostanában gyakran megesik :D
Ez lehet a beágyazódás jele?
2018. nov. 12. 16:58
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy nálam a PMS csak a menyi előtti napon jelentkezik, az pedig még odébb van.
2018. nov. 12. 18:54
2/4 A kérdező kommentje:
23. Napon még mindig szurkál, fájdogál a hasam. Szerintetek?
2018. nov. 14. 11:46
3/4 anonim válasza:
Valóban biztató, főleg ha ilyenkor nem szokott pms-ed lenni! Sajnos nekem már mensi előtt egy héttel kezdődik :( én most vagyok a 10.dpo, de már érzem hogy megint nem sikerült, minden pipa ami mensi előtt szokott lenni. :(
4/4 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki, tegnap csináltam egy tesztet (24.nap), negatív. Tudom, korai. De mindenki azt mondja, hogy kb. ilyenkor kezdte érezni a cicijén, hogy van valami. Hát, én a napok óta tartó enyhe kús görcsökön kívül semmit. Kezdem feladni :(
2018. nov. 16. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!