Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tehetnek? Hogyan eshetnék...

Mit tehetnek? Hogyan eshetnék úgy teherbe hogy ő ne tudja meg? Többi lent!

Figyelt kérdés

Tudom most sokan le fognak hurrogni a kérdésem miatt de olyan tanácstalan vagyok és kétségbeesett mar nem tudom mit tehetnek.

Szóval párommal mar 10 éve vagyunk együtt. Én 27 éves vagyok párom pedig 50 éves.

Nagyon szeretem és o az az ember akitől gyermeket szeretnek. Viszont amikor ez szoba jön mindig azt mondja most nem alkalmas az idő rá. Tény hogy ő üzletember és kevés az ideje plusz én vagyok a jobb keze az üzletben is de még is mire várjak még..

.. Tudja hogy fogamzásgátlót nem szedtem soha úgy hogy ez nem jó ötlet. Vagy megszakítással védekezünk vagy óvszerrel. Megfenyegetni nem akarom hogy ha nem kell baba akkor én se kelljek neki hiszen szeretem, nem kéne más férfi de hogy tudnám normálisan meggyőzni hogy vállaljunk végre gyermeket??? Ha teherbe esnék "véletlen" biztos nem vetetném el és ő sem kérne ilyenre.

2019. febr. 28. 21:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

#20:

10 év alatt nem készült fel rá. 9 hónap alatt sem fog.

50 éves férfi nem nincs felkészülve, hanem nem akar. Egyáltalán nem, soha.

Lehet akármilyen fiatalos, kinézhet 30-nak, de akkor is 50, és öreg a gyerekvállaláshoz. Nem véletlenül sokkal több a nő ebben a korosztályban: 50 után sokan lebetegednek, rohamosan romlik az egészsége, és nem ritka, hogy elviszi az első szívroham.

Nagypapának kéne már lennie, nem kispapának. Egyszerűen nem bírja fizikailag az állandó éjszakázást, kialvatlanságot, és a stresszt, hogy egyedül kell eltartania a családot. Nem egy példát tudok, ahol 50 felé a pasi bevállalta a gyereket (jellemzően jóval fiatalabb, gyerektelen feleséggel), és mire iskolába került a gyerek, addigra elhunyt. Nagyon sok ismerős halt meg idén 55-57 évesen.

2019. márc. 1. 08:42
 22/32 anonim ***** válasza:
95%
Válaszút elé állítanám.
2019. márc. 1. 08:53
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Mit tehentnél?

Kereshetnél egy korban hozzád illő, és korban apának alkalmas férfit akivel alapíthatsz családot ha már ennyire az a vágyad.

Jaaa hogy a másik férfi lehet nem lenne pénzes üzletember? Hát így jártál.

2019. márc. 1. 10:06
 24/32 A kérdező kommentje:
Igazatok van nagyon! Koszonom a hasznos valaszokat.
2019. márc. 1. 11:03
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom amit már előttem is többen; ő már egyáltalán nem akar gyereket.

Bár amikor összejött 40 évesen egy kislánnyal (már bocsánat) azért sejthette hogy te szeretnél majd anya lenni. Jó lett volna akkor tisztázni... Ha akarta volna már 3 éve is akarta volna amikor először szóba került..

Baromi nehéz...tényleg...de válaszút elé kell állítani. Én belebolondulnék ha azért nem lehetnék anya mert a férfi nem akarja...

2019. márc. 1. 14:45
 26/32 A kérdező kommentje:
Az lesz igen bar mar a gondolattol is rosszul vagyok. Becsapni, atvagni nem akarom hiszen ahogy irtak tobben is ha akarna gyereket mar reg lehet meglenne az a pici. Kezdem azt erezni o tenyleg nem is akar akkor viszont lepnem kell... :(
2019. márc. 1. 15:23
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok! Anya, 30 éves. Férjem 41.. Második gyerekre várunk már 1.5 éve.. A férjem már most úgy érzi csúszik ki az időből

Ha nem jön össze a testvér, akkor is boldogan halok meg, hiszen átélhettem a terhességet a szülés élményét, és a legnagyobb szeretetet kapom a jelenleg 2.5 éves kisfiamtol.

Nem ítélem el azokat a nőket akik nem szeretnének gyereket...

De te 27 évesen ne mondj le erről ha vágysz rá! Nehéz lesz mert ha azt mondja nem szeretné, lépni kell és ki tudja mikor isnerkedsz meg egy olyan emberrel akivel el tudod képzelni, na meg mire oda kerültök hogy szóba jön a gyerek téma...

Azt neked kell tudni mit szeretnél. Le tudod-e élni az életed gyerek nélkül egy férfivel akiért oda vagy, vagy újra tudod kezdeni mással..

2019. márc. 1. 15:35
 28/32 A kérdező kommentje:

Igen en is ez miatt is aggodok, egy az szeretem a paromat, rettegek tole hogy nem kell neki baba pedig a legboldogabb lennek ha tole lenne gyermekem.

Keptelen lennek most hirtelen uj kapcsolatba kezdeni azert mert a mostani parom nem akar babat. Plusz ahogy Te is irod kedves elozo ki tudja mikor ismernek meg olyan embert akitol szeretnek babat. Parommal 6-7 ev utan gondolkoztam el rajta hogy hat ideje lenne, szeretjuk is egymast.

Anyagi hatter is meglenne ra igy nem tudom mitol tart. Ahogy mondtam is nem fogom becsapni,beszelek vele de felek a vegen tenyleg valasztanom kell az pedig borzaszto lenne.

2019. márc. 1. 19:30
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg mi lett
2019. márc. 1. 20:44
 30/32 A kérdező kommentje:
Jelenleg kulfoldon van es jovoheten beszelek vele. Megirom de remelem sikerul megegyezni valahogy...
2019. márc. 2. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!