Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tehetnek? Hogyan eshetnék...

Mit tehetnek? Hogyan eshetnék úgy teherbe hogy ő ne tudja meg? Többi lent!

Figyelt kérdés

Tudom most sokan le fognak hurrogni a kérdésem miatt de olyan tanácstalan vagyok és kétségbeesett mar nem tudom mit tehetnek.

Szóval párommal mar 10 éve vagyunk együtt. Én 27 éves vagyok párom pedig 50 éves.

Nagyon szeretem és o az az ember akitől gyermeket szeretnek. Viszont amikor ez szoba jön mindig azt mondja most nem alkalmas az idő rá. Tény hogy ő üzletember és kevés az ideje plusz én vagyok a jobb keze az üzletben is de még is mire várjak még..

.. Tudja hogy fogamzásgátlót nem szedtem soha úgy hogy ez nem jó ötlet. Vagy megszakítással védekezünk vagy óvszerrel. Megfenyegetni nem akarom hogy ha nem kell baba akkor én se kelljek neki hiszen szeretem, nem kéne más férfi de hogy tudnám normálisan meggyőzni hogy vállaljunk végre gyermeket??? Ha teherbe esnék "véletlen" biztos nem vetetném el és ő sem kérne ilyenre.

2019. febr. 28. 21:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
92%

Egy ut van szamodra, meg az ilyen helyzetekre, ugy altalanosan, az pedig az oszinteseg.

Uljetek le, beszeljetek at, az elejetol a vegeig es forditva, mond el neki oszinten az erzeseid, ahogy ide is leirtad, mennyire vagysz a babara, semmi biztositek ra h elsore osszejon, nem akarsz meg eveket varni, mert esetleg tesoban is gondolkodnal, stb

Viszont, ha meg beszelni sem hajlando rola, akkor nem o a nagy Ő-d.

Valoszinuleg nem fogod tudni elsore meggyozni, de ha mar elgondolkodik rajta, talan par honap mulva o hozza fel a temat! ;)

2019. febr. 28. 21:29
 12/32 A kérdező kommentje:
Persze mindenképp beszélek vele nem akarok rögtön hülyeséget csinálni csak félek mi lesz ha azt mondja megint hogy majd...... :(
2019. febr. 28. 21:31
 13/32 anonim ***** válasza:
91%

50 évesen, ha eddig nem volt alkalmas neki, már ezután sem lesz.

Ha meg átvered, akkor megette az egészet a fene. Beszélj vele, ha nem akar belátható időn belül (ilyen korban és kapcsolatban néhány hónap, max 1-2 év fogadható el), akkor ezt vagy elfogadod, vagy keresel mást.

2019. febr. 28. 22:12
 14/32 anonim ***** válasza:
21%

Ugy beszéltek egy 50evesrol, mintha 80lenne. Azert nem az, valljuk be.

A velemenyem, hogy igen kockázatos, mert ha meg is gyozod (oszinteseggel) konnyen lehet, hogy ő nehezen adja majd fel a jelenlegi eletet. De a meggyozes reszet azt csakis őszinte beszeddel javaslom!

2019. febr. 28. 22:19
 15/32 A kérdező kommentje:
Beszelek vele koszonom a valaszokat.
2019. febr. 28. 22:50
 16/32 anonim ***** válasza:
89%

Ha átvágnád bárhogyanis, az nem lenne fair. Viszont lehet, hogy épp ő az, aki egész mostanáig nem volt az.

Jó volt neki a friss hús, valaki bálványozza, van a cégnél egy önzetlen jobb keze.

De gyerek az nem kell neki. (Nyilván vannak idősebb gyerekei). Hiteget, hogy persze, majd később. Így kényelmes neki. Azzal nem foglalkozik, hogy neked is van biológiai órád.

Ettől még lehet rendes, meg jófej, de ez önző hozzáállás.

El kell döntened, hogy annyira szereted/ragaszkodsz hozzá, hogy gyerek nélkül is vele maradnál-e.

Ha ezt nem tudod elképzelni, akkor érdemes lehet tovább lépni. (Gondolom házasok nem vagytok)

2019. febr. 28. 23:44
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem alakult jol a kapcsolatotok, mindketen mast akartok az elettol. Te gyereket, o pedig mar 50 ev utan nyilvan nyugalmat es nem egy bombolo kolykot. Te fiatalon tartod a szexel es az imadatodal es ezt elvezi amiert nem is szabad elitelni. Te vagy a kis naiv aki azt hiszi hogy ebol tobb lesz. Ha atvered es ugy esel teherbe szinte biztos hogy kidob a francba. Kap masik fiatal fruskat, penze es egzisztenciaja adott hozza. Ugyhogy csak ovatosan mert a vegen terhesen az utcan kotsz ki.
2019. márc. 1. 01:07
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Olvasd el, hogy gondolkodik egy olyan férfi, aki "még" nem akar gyereket, a nője meg csellel teherbe esett.

Kidobta a nőjét, 5 év ment a levesbe, és már most gyűlöli a gyereket.

Ez nem úgy megy, hogy nem akar gyereket, de ha kész tények elé állítod, akkor örülni fog. Szinte biztos, hogy erre rámegy a kapcsolat, akkor is, ha nem kötöd az orrára, hogy csúnyán átverted. Akkor is tőle akarsz gyereket, ha utána egyedül kell felnevelned, mert felé se néz?

A dolog gyakorlati részére annyit, hogy nem kisfiú már. Nem véletlenül akarja, hogy az ő kezében legyen a fogamzás gátlás. De lehet, hogy élesben próbálkozva is évekig tartana teherbe esned, mert 40 éves kor után a férfiak termékenysége is rohamosan csökken. 35 után pedig a tiéd is.

Úgyhogy azt kell eldöntened, hogy elfogadod-e azt, hogy gyerek nélkül éled le az életed, de vele, vagy lesz családod, de mással. C verzió nincs.

2019. márc. 1. 01:13
 19/32 anonim ***** válasza:
26%

Készíts elő egy romantikus estét, és vacsora során állj elő a témával. Mondd el neki őszintén, amit érzel. Illetve azt is, hogy a gyerek nem valaminek a végét, hanem a kezdetét jelenti. Bébi mellett is fogsz tudni neki segíteni, és neki is lesz ideje mindenre.

Egy ismerősöm három 4 év alattit nevel, és közben egy vállalkozást koordinál.

Én a babuci mellett egyetemre fogok járni (ő már pocakban van :)) és önkéntes munkát végzek.

Nincs lehetetlen.

Én megértem, hogy vágysz a babára, kívánom, hogy sikerüljön meggyőzni őt!

2019. márc. 1. 07:57
 20/32 anonim ***** válasza:
81%

Én mindenképpen azzal érvelnék, hogy a gyerek nem azonnal lesz. a "majd" az még utána 9 (oké, 7-8 onnantól, hogy megtudjátok) hónap, tehát van idő mindenképpen felkészülni a babára.

Azzal viszont egyetértek, hogy ha te nagyon akarsz, ő meg nagyon nem, akkor nem közös a jövőtök. Mert ugye egy nő 2 dologért hajlandó bármire...

2019. márc. 1. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!