Fogamzásgátló abba hagyása után egyből teherbe eshetnek?
Figyelt kérdés
Január 2 ÁN abba hagytam a tabit , baba tervezés miatt. Megvonásos vérzésen már túl vagyok. Lehet már peteérésem? Vagy majd csak akkor ha a rendes vérzésem megjött?2018. jan. 15. 15:31
1/15 anonim válasza:
Elvileg lehet.
De én megvártam az első gyógyszermentes menzeszt, hogy lássam a ciklust, és legyen mihez viszonyítani a késést.
Megjött rendesen, időre, így következő hónapban már meg is fogant a fiam.
2/15 anonim válasza:
Én is megvárnám az első menstruációt,mert úgy biztosabb a dolog.
3/15 anonim válasza:
Nekünk egyből! :) Már nem jött meg 9 hónapig! :)
4/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok :)
Azért voltam kíváncsi mert tegnap óta szurkál a petefèszkem és korainak tartom hogy már lenne.
2018. jan. 15. 16:52
5/15 A kérdező kommentje:
Első vàlaszoló, mennyi idő után jött meg az első menzeszed? Orvosom azt mondta 3 hét.
2018. jan. 15. 16:54
6/15 anonim válasza:
Igen, bár én vártam utána, mert a doji figyelmeztetett, hogy gyakoriak az ikrek a fogamzásgátló abbahagyása után néhány hónapig...
Bekem ugynaúgx jött meg, mintha a megvonásos jönne, aztán apránként lerövidült a ciklusom fix 25 naposra
7/15 anonim válasza:
Nekem az első ciklus hosszú volt, talán 31-32 napos, azóta beállt 28-30 napra de nem jön a baba sajnos
8/15 A kérdező kommentje:
Nekem se jött fèl évig endo miatt, 6 hónap fogamzásgátlóra lettem kènyszerítve. Èpp hogy fél cm ment össze. Most abba kellett hagynom dokim figyel UH- n ha kell tüszőrepesztést csinál. Azért voltam kíváncsi hogy lehet e már peteérés abba hagyás után rögtön, kíváncsi vagyok, jó lenne egy hét múlva úgy haza jönni a dokitól hogy van peteérés.
2018. jan. 15. 17:48
10/15 anonim válasza:
Decemberben abbahagytam, januárban elmentem orvoshoz, hogy minden rendben van e. Februárban már megfogant a kisfiunk. /2 éve/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!