Melyik nap pozitiv szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem akar erősödni a tesztcsik, de elméletileg most kellene, hogy.legyen ovulaciom, jelek is vannak viszont a teszt nem mutatja. Linkelem a kepeket
[link] - 24.en
[link] - 25.en
[link] - 26.an
[link] - 27.en
2019. febr. 27. 18:07
2/8 anonim válasza:
Hat az utolso eleg jol nez ki, reggel teszteltel? Nekem pl. mindig csak delutan volt pozi.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem irtam oda, hogy LH teszt :)
2019. febr. 27. 18:26
5/8 anonim válasza:
Az utolsó már tuti pozitív :)) de előtte is már már van valami
6/8 anonim válasza:
Amit kommentbe tettel az biztos pozitiv. LHnal asszem nem 5percen belul hanme 5percen tul kell leolvasni, szoval az jo ha 10p. utan ilyen.
7/8 A kérdező kommentje:
Jaj, en meg mar ideges lettem, voltubk mi egyutt a parommal azon kivul, dehat nem tudtam mi a helyzet. Tegnap elott voltunk, meg ma akarom elkapni az uriembert.. hatha sikerul :)
2019. febr. 27. 19:21
8/8 anonim válasza:
Az utolsó kép, ami be van linkelve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!