Ez pozitív eredmény? (Terhességi teszt, nem LH)
Írtam ki nemrég kérdést, hogy január 6 volt az utolsó menstruációm azóta nem jött meg, csináltam két tesztet (10-es eérzékenységű One Step) és full negatívak lettek (ezeket már jópár nap késés után).
Mivel azóta sem jött meg így bejeletkeztem a nőgyógyászhoz akihez jövőhéten megyek.
Ma egy hirtelen felindulásból csináltam még egy tesztet, ez jött ki:
Ez most akkor pozitív?? Hihetek neki?
Ennyi idő után létezik hogy ilyen halvány? Ez rosszat jelent?
Kérlek írjatok valamit mert kiborultam kicsit! :D
(A babát nagyon szeretnénk!)
Pozitívnak tűnik, de két hét késéshez képes szerintem nagyon gyenge. Nemvárt utáni első pár nap már gyakran ennél sokkal erősebb. Vagy nagyon-nagyon a ciklus végén fogant. Ha pár nap múlva megismétled és erősödik, akkor hihetsz neki. Összehasonlításként ez volt az én tesztem, mikor pont két hete késett:
Velem is ugyanez történt másfél hónapja :D
5 nap késésnél volt ilyen a tesztem, azt el kell hogy mondjam hogy az one step teszt nem a legjobb :/ 6 nap késésnél csináltam ugyanazzal a vizeletből one stepel és facellával az, a fecelláról leugrott a 2. csík a másik tesztről meg időn túl jött csak ki! Holnap vegyél egy másik márkájú tesztet szerintem az már szépen fogja mutatni.
És gratulálok 😊
Igen, ugyanazt a 10-es One step-et csináltam akkor kétszer meg ma is. Akkor full negatív volt, a mai pedig a linken látszik (azok reggeliek, ez délutáni volt)
Holnap csinálok Clearblue-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!