Ha nincs igazán pozitív ovulációs teszt, akkor biztosan nincs peteérés sem?
Sajnos senki sem fogja tudni neked ezt megmondani. Lehet...
De az is lehet hogy volt, két ismerősöm is van nem pozitív ovu teszttel amikor babasak lettek már meg is születtek azóta.
Full negativnak láttam a tesztüket úgy, hogy közelében sem volt a tesztcsíknak a kontrollcsík.. Es mégis összejött
Szóval azt tanácsolom legyetek együtt abból baj nem lehet
Én szintén csináltam az lh tesztet, érzékeny típusúval, sose volt olyan erős a teszt csík mint a kontroll (pedig mindenki azt mondta, úgy kell)
Mindig kínosan ügyeltem rá, hogy ugyanakkor késő délután csináljam, stb.
Ennek ellenére terhes lettem. Nem hiszek benne , szerintem van akinek nem olyan koncentráltan jelenik meg.
Tehát én az erősödést figyeltem, amikor megint nagyon gyenge lett az erősebbek után, akkor valószínűsítettem a peteérést. De mivel amúgy is 2 naponta együtt vagyunk, ezért ki tudja mikor jött össze.
Csatlakozom a 4. válaszolóhoz nekem se volt sose pozitív csak erősödött a 2. csík aztán halványodott és még is 10 hetes kismama vagyok :)
Először én is azt hittem hogy nincs peteérésem de ezek szerint mégis van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!