Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor most lehetséges hogy...

Akkor most lehetséges hogy pozitív?

Figyelt kérdés

[link]

Tegnap is kitettem egy kérdést, és ma is csináltam tesztet délelőtt ami ilyen lett!

Sajna elutaztunk és nagy kapkodásba nem tettem be a többi tesztet, hogyan tudom követni mikor lehet? Hasam feszül picit, sosem volt semmi tünetem amikor volt pe.-m!

2018. dec. 9. 16:56
 1/10 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel ez volt a tegnapi [link]
2018. dec. 9. 16:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Ugyanolyanok voltak élőben a tegnapi/mai tesztek, lehet az befolyásolja hogy korábban csináltam 2. vizeletből indulás előtt?
2018. dec. 9. 17:02
 3/10 anonim ***** válasza:
31%

Most mi nem megy?

Egy csík - nem terhes, kettő csík = terhes.

Szerinted ezen hány csík van?

2018. dec. 9. 17:22
 4/10 anonim ***** válasza:
13%
Ha meg LH teszt és nem HCG, nem ártott volna azt is odaírni...
2018. dec. 9. 17:22
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell egyből ilyen stílusban írni.. Én nem vitázni szeretnék hanem választ!

Olvasd el mit írtam pontosan ki :-)

2018. dec. 9. 17:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

elso valaszolo tenyleg nagyon furi hangnemben irtal pedig benne van hogy lh teszt es nyomon akarja kovetni a peteereset. Azt is beleirta.

olyan jo ezekre az oldalakra nevetni jonni :’)

kerdezo amugy szerintem pozi ez a teszt nekem pl sosem volt ugyanolyan erossegu megis van ket kislanyom es a hasfeszules lehet az ovu jele hisz nem gepek vagyunk hogy mindig ugy kell tortennie :) szerintem vagy ma vagy holnap van tuszorepid Szia!

2018. dec. 9. 17:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! :-) Olvastam sok helyen valakinek sosem volt ugyanolyan erős a 2. csík, ma vagyok a ciklus 15napján.
2018. dec. 9. 17:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez már vehető pozitívnak! :) hány naposak amúgy a ciklusaid? Bocsi ha már írtad de a másik link nem tolt be :(
2018. dec. 9. 18:07
 9/10 A kérdező kommentje:
29-30 átlagosan :)
2018. dec. 9. 18:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ó, az szuper :) akkor azért ez így elég valószínű ;) drukkolok!!
2018. dec. 9. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!