Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes vagy csak...

Lehetek terhes vagy csak valami más bajom van?

Figyelt kérdés
Sziasztok. november 8-án kelett volna megjönnie de nem jött. Hányinger tör rám mostmár egyre ritkábban estére kétszer nagyobb a hasam mint napközben. Érzékenyek a melleim a bimbóm körül. Érzékeny a hasam allja és szurkál.Csináltam már tesztet ami két csíkos volt de a másik nagyon halvány. Amugy holnapra rendelt vissza a doki.A hőm 37.1. Bízhatok a babában? Várom válaszaitokat.
2007. dec. 5. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Halvány csík is csík!!! Gratulálok!:) A tüneteid is ezt igazolják!

üdv 14 hetes kismami

2007. dec. 5. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idő elteltével már nem viccből késik a mensi, egészen biztos, hogy babás vagy!! Jó neked, mert téged nem vertek át a tünetek, és az a 2 csík komolyan ott volt. Nálam sajna csak a tünetek...
2007. dec. 5. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A halvány csík is csík és a tünetek is passzonak

Drukkolunk:-)

2007. dec. 5. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Szerintem 100% hogy terhes vagy. Sőt ha igy van akkor már az ultrahang ki is mutatja, még a szívverést is. És pont annyi idős mint én, mert nekem is akkor kellett volna megjönnie. Elvileg holnap lépek a 9-ik hétbe.

De ha nem vagy benne biztos akkor csinálj 1 tesztet az esti vizeletből és ha az pozitiv akkor nem is kérdés.

A hasad szurkál? Az annak a jele, hogy tágul a méhed, vagyis valójában nyúlnak az izmok és az inak.

2007. dec. 5. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már csak gratulálok... :-))))
2007. dec. 5. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
ird meg itt hogy mi lett a dokinal,egyebkent szerintem is babas vagy:)
2007. dec. 5. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Tuti baba! Gratulálok! Ezek a tünetek 100°-ban a kis jövevény érkezését mutatják!

Sok boldogságot és örömet nektek!

2007. dec. 5. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!