Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány perccel későb szokott...

Hány perccel későb szokott megjelenni a 2. csík?

Figyelt kérdés
Már a 4. tesztet csinálom ( igaz a 27. és 28. napon), de mindel úgy jártam, hogy nem azonnal lett +, hanem előbb negatív és kb 10 perc múlva, vagy később meg már megjelent rajta a 2. csík. Akkor most mi van? Ma vagyok a 28. napon, egyenlőre nem jött meg és ahőm 37 fok.
2010. júl. 2. 07:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét terhességemnél szinte egyböl jött mindkét csík.Ahogy a vizelet felszívódott.

A késöbbi csík nem érte´kelhetö.Rajta van a papírján is.

2010. júl. 2. 07:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem másfél óráig negativ volt, majd befutott a második csik is, terhes is voltam
2010. júl. 2. 07:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem rögtön, mindkét terhességemnél. Ahogy belecseppentettem és folyt oda már is megjelent a csík. Most a napokban is teszteltem mert azt hittem terhes vagyok és negatív lett, de 10 perc után lett egy halvány második csíkis, voltam orvosnál és nem vagyok terhes!

Sajnálom!

2010. júl. 2. 07:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Mindegyik terhességemnél (4 volt) jóval később lett pozitív, mint ahogy rá volt írva, tehát kb. 10 perc múlva, nagyon halvány csík. Igaz mindig már menses előtt teszteltem.
2010. júl. 2. 07:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor még reménykedhetek?
2010. júl. 2. 08:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem kb 5 perc után lett ott a másik csík.

Reménykedhetsz, de általában azt mondják, hogy fél óra múlva már nem adnak megbízható eredményt. Esetleg próbálkozz egy érzékenyebbel vagy várd meg, míg elmarad a mensid. (ezért lehet, hogy később jelenik meg)

2010. júl. 2. 08:10
 7/11 anonim ***** válasza:
ha egyértelműen ott van, akkor szerintem +, még ha időn túl is. mert ha kevesebb a hcg, akkor többet kell várni.
2010. júl. 2. 09:10
 8/11 anonim ***** válasza:
nincs fotód? szerintem ha ott van és színes, akkor +, midegy, hogy kicsit később jött ki
2010. júl. 2. 09:35
 9/11 A kérdező kommentje:
igen halvány rózsaszín, nem szürke
2010. júl. 2. 09:53
 10/11 anonim ***** válasza:

halkan gratulálok neked!

biztos baba. :) majd azért írd meg, hogy később mikor erősödött a csík

2010. júl. 2. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!