Csak őszintén, volt valaki aki rágyújtott terhesen?
Attol en is hanyok. Pont a napokban lattam egy nagyhasu nagyon kislany kismamat. Ugy bagozott,.rossz volt nezni.
En vagyok a golyofozos elméletes.. Na szoval akinek van fia es hasznalt mar sima eldobhato pelenkat es moshatot is az tudja, h bizony egy simaba elegge bemelegszik a bor. (es nem, nem sporolok gyakran cserelem) nem nedves erzetu, a gyereket ugy nem zavarja mint a textilpelenka ha pisis. Mosizunk nyar ota, en azzal nem vettem észre ezt. Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki sima pelenkat hasznal az meddove teszi a gyereket, mindossze azt mondom amit tapasztaltam. Befulled. Ezvan. Mondjak a rossz spermakepes pasiknak a bo gatyat meg, h keruljek a meleg furdot stb. Most akkor az nem karosithatja a hereszovetet ha dunsztban vannak a golyszik ~2 evig? Ezbsztem azert annyira nem hulyeseg, csak hat ugye az kenyelmes meg jo nagy biznisz igy nem fogjak sose ezt bizonyitani.
Es igen, regen meg ennek is muanyagabb pelenkak voltak es van aki nem cseréli gyakran.
Igen, a ddt is erdekes. De sztem inkabb a soksok tartositoszer meg az eletmod okolhato.
2019. febr. 18. 20:58
Szia! Én még nemvoltam terhes, cigizek. De anyu négy gyereket szült, majdnem mindnél cigizett. Öcsém a legfiatalabb, most 16. Mind egészségesek vagyunk, bár keveset szívott tény, pár szálat, de nőgyógyász mondta (nekem is), hogy rosszabb a babának, ha valaki nem bírja letenni és az elvonási tünetek, mintnéha egy-egy szál...
2019. márc. 8. 09:12
23/28 A kérdező kommentje:
22! Egy nirmális nőgyógyász sem mond ilyet
Egy nagyon jo és normális mondta. Nem azt, hogy napi egy dobozzal, de ha néha 1-1 szálat elszív, nem lesz baja, mert rosszabb az elvonás. Hangsúlyozom néhárol van szó, nem láncdohányzásrol. Ugyanúgy állitolag néha egy pohár bor se árt a babának, mégis elitélik sokan. Nekünk nem lett bajunk (kettönk már 30 feletti). Amúgy annyi szemetet is megeszünk egy nap, ki tudja mitöl van (ha van) baja a babáknak. Egyébként alap én is letenném a cigit, ha teherbe esnék, vagy szeretnék :)
2019. márc. 8. 15:59
Köszönöm a lepontozást ismét! Úgy látszik itt a gyakorin, akkor vagy jó, ha hazudsz, őszintén válaszolok, tök normálisan, f..zért kell lepontozni állandóan. Akkor minek írják ki a kérdéseket? Na mindegy úgy látom itt ez a trendi. Nem azt mondtam terhesen szívni kell a cigit és az tök jó, én se fogom...
2019. márc. 9. 09:00
Aki azzal amitja magat, h a babanak rosszabb a leszokas okozta stressz, mintha “ neha neha 1 szal “ cigit elszivna, az valami rendkivul ostoba.
2019. márc. 9. 09:33
Egy kérdést tett fel. Amire van igen-nem válasz. Persze mindenki nemet mond, még ha meg is tette, mert nem vallja be. Bár elmondtam, hogy én cigizek, de sose voltam terhes, és ha az lennék leszoknák, csak e mellett közöltem egy másik véleményt. De legyek ettől ostoba. Bocsánat az öszinteségért, ez tényleg nem volt hasznos válasz olyan kérdésre, hogy igen v nem. Csak az a hasznos ha nemet mond valaki. Grat 👏👏👏👏
2019. márc. 9. 10:08
28/28 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom a véleményeddel, nem is téged ostobáztalak le, hanem a nőgyógyászt aki ezt mondta. Sőt, le sem pontoztalak😃
Kapcsolódó kérdések: