Csak őszintén, volt valaki aki rágyújtott terhesen?
amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor letettem a cigit és alkoholt se fogyasztottam szülésig, sőt kávét és energiaitalt is hanyagoltam. Az orvos azt mondta, hogy alkalmanként egy gyenge sör, cider megengedett, de annyira amúgy se vagyok nagy ivó, hogy hiányzott volna.
Szülés után viszont egy hónappal heti egy-egy szál cigit elszívtam, de nem szoktam vissza rá, hétvégén két szál ciginél többet nem szívok jelenleg.
# 5, mi az, hogy nem érted minek válaszol, aki nem? Hát az a kérdés, hogy ki igen és ki nem. Az milyen felmérés, ahol csak az válaszol, aki igen?
Nem akarok személyeskedni, de szerintem egyértelműen kapcsolatban áll az értelmi képességeddel az, hogy megmagyarázod minek bagóztál. Én semmilyen szinten nem tartom elfogadhatónak. Nyugodtan cigizz, én is megtettem, amíg az én egészségemről volt szó. De aki annyit sem fog fel, hogy a dohányzás árt, vagy mégjobb nem érdekli, az ne szüljön gyereket, nem kötelező.
Elso terhessegben leszoktam. Mivel en nem hobbidohanyos voltam (napi ket doboz) igy kellett par het. Nincs mit magyarazni, szegyenletes vagyok. Sajnalom, nincs mentseg, de amint megtudtam csokkentettem es abbahagytam.
Masodiknal már nem dohányoztam, mert nem szoktam az elso utan vissza (undorodom tole azota is, plusz ugye szoptattam, aztan mar azt sem de akkor sem szoktam vissza, aztan terhes lettem, nyilvan nem szoktam vissza, rememem sosem szokok vissza)
Masodok kerdesed, nemtudom. Az első terhessegem sok ido alatt lett a masodik azonnal. Siman lehet veletlen es semmi koze a cigihez de az is lehet, hogy valóban ez is segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!