Hogyan lehet a legkönnyebben teherbe esni?
Figyelt kérdés
2019. febr. 16. 15:29
11/17 anonim válasza:
Valamikor kimarad és az nem probléma???? Sűrgösen keres egy másik dokit,hacsak nem most kesztél el menstruàlni és még nem állt be vagy változó korban vagy
Az én tesómnak se lehet gyereke nekünk még is összejött
12/17 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok már 13 éves koromban megjött.
2019. febr. 16. 16:57
13/17 anonim válasza:
Szia!
Keress egy endokrinológust.
A nőgyógyász nem ért a hormonokhoz.
4 éve nem védekeztek??
Jól értem?
Párodat is ki kellene vizsgálni.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem védekezünk. Endokrinologus pontosan mit vizsgál?
2019. febr. 16. 21:58
15/17 anonim válasza:
Az hogy voltál dokinál és nem találtak semmit, mit takar? Nem úgy hangzanak a válaszaid mintha tudnád miről van szó. Nem elég egy általános nőgyógyászati vizsgálat annak megállapítására hogy lehet-e babád... 4 éve nem védekeztek? Valami probléma lehet veled vagy a pároddal. Endokrinológus vizsgálja a hormonrendszert. Nála kell kezdeni.
16/17 anonim válasza:
Írd már le milyen vizsgálataid volt eddig??
Pl hormon sor.
De miért lett mindenki lepontozva??
Látatlanból mit,milyen választ vársz??
Gond van.Ez biztos.
13-as voltam.
17/17 anonim válasza:
Amikor először mentem orvoshoz, hogy nem jön a baba, akkor azonnal elküldöm vérvételre, hogy megnézzük egy hormonvizsgálat keretében a peteérést. Mondta, hogy a férjem is vizsgáltassa ki magát. Minden a férfivel kezdődik, gyakorlatilag az a legelső vizsgálat, mert gyors, egyszerű. A férfi eredményei nagyon rosszak, akkor gyakorlatilag már adják a beutalót a meddőségi központba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!