Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan eshetek a legkönnyebben...

Hogyan eshetek a legkönnyebben teherbe?

Figyelt kérdés

Volt már hogy 2 hónapot próbálkoztunk a barátommal fogamzásgátló abbahagyása után rögtön. És nem jött össze...Valószínű azért??

Mostmár nem szedem körülbelül 3-4 hónapja.

Tudtok valami tuti tippet?

Köszönöm

Szép csodás napot. Pusszziiii

2012. júl. 24. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
én egy hónapnyi fogamzásgátló után estem teherbe nálam ez bevált lehet
2012. júl. 24. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Kezdj el terhesvitamint szedni ugytudom noveli a fogamzokepesseget :) es ami tuti tipp, hogy szex utan gyertyaallas ha esetleg az nem megy megteszi az is ha egy kicsit felemeled a csipod :)
2012. júl. 24. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:
a terhesvitamin biztosan nem növeli a fogamzóképességet, csak a szervezet felkészítését a terhességre, mert a baba "elszívja" a vitaminokat, ásványi anyagokat a szervezetből. Ezért kell szedni. Én javaslom az ovuláció idejének pontos kiszámítását, akár tesztel is, és ha jó időbe vagytok együtt, az a legbiztosabb módszer. De még így is 30% körül van az esély minden hónapban ha egészségesek vagytok!Sok sikert!Én is így próbálkozom!Írj még ha kell tanács:-)
2012. júl. 24. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én véleményem ezek ellentéte! Álltam én 1 hónapig gyertya állásba szex után meg figyeltem a jeleket stb. Semmi!!

Következő hónapban teljesen megfeledkeztünk a dologról és lazítottunk és nah akkor jött össze! Szerintem ne görcsölj rá élvezétek a pároddal a dolgot és nyugi!!

12h kismama!

2012. júl. 24. 17:16
 5/5 anonim ***** válasza:

szia! leírom nekem hogy jött össze.a menzi első napjától számolj 14 napot és onnatól kb.a 20.napig legyetek együtt 2 naponta (nem naponta,mert kell a spermáknak az újratermelődés) lehetőleg a párod legyen felül úgy menjen beléd és az én tuti tippem az,hogy utána ne kelj fel,a legjobb az ha este csináljátok és úgy alszatok el.de mindez nem ér semmit ha görcsösen akarod! csak lazán :) ja,szedj folsavat szerintem elég fontos..

15hkm

2012. júl. 24. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!