Hogyan eshetek a legkönnyebben teherbe?
Volt már hogy 2 hónapot próbálkoztunk a barátommal fogamzásgátló abbahagyása után rögtön. És nem jött össze...Valószínű azért??
Mostmár nem szedem körülbelül 3-4 hónapja.
Tudtok valami tuti tippet?
Köszönöm
Szép csodás napot. Pusszziiii
Az én véleményem ezek ellentéte! Álltam én 1 hónapig gyertya állásba szex után meg figyeltem a jeleket stb. Semmi!!
Következő hónapban teljesen megfeledkeztünk a dologról és lazítottunk és nah akkor jött össze! Szerintem ne görcsölj rá élvezétek a pároddal a dolgot és nyugi!!
12h kismama!
szia! leírom nekem hogy jött össze.a menzi első napjától számolj 14 napot és onnatól kb.a 20.napig legyetek együtt 2 naponta (nem naponta,mert kell a spermáknak az újratermelődés) lehetőleg a párod legyen felül úgy menjen beléd és az én tuti tippem az,hogy utána ne kelj fel,a legjobb az ha este csináljátok és úgy alszatok el.de mindez nem ér semmit ha görcsösen akarod! csak lazán :) ja,szedj folsavat szerintem elég fontos..
15hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!