Tüsszentéskor iszonyú erős fájdalom a petefészeknél?
Volt már ilyen valakinek? Nem előszőr fordult elő és csilkagokat láttam :( mintha valaki iszonyú erővel behúzna egyet most éppen a jobb petefészkemnél...
Google nem a barátom most épp :(
Googlebol soha ne is takekozodj foleg ilyen temaban mert rokton daganatot leukemiat, szovodmenyeket es tarsait adja be amivel megtemiszt.
26 hetes vagyok es kb a 17-18. het korul kezdett ilyen lenni nekem es azota is neha, nem minden hapcinal de van mikor eleg fajdalmas. A fekszem es hapcizni kell felhuzom a labaimat mert arra gyanakodtam hogy megfeszul es emiatt erosebben faj. Szerencsere bejott de van hogy hirtelen jon egy hapci es percekig nagyon faj nekem is. Egy csopiban olvastam sok kismama irta hogy normalis a terhes noknek es altalaban mar mikor nagyobb a pocak akkor van jelen,de azelott is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!