Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu fájdalom mennyire erös?...

Ovu fájdalom mennyire erös? Vagy valami gond lenne?

Figyelt kérdés

tegnap este miután egyyütt voltam a párommal nagyon erös fájdalmat érzetem az alhasamban ami kisugárzott a farokcsont felé illetve a jobb petefészkem körül is fájt. Elvileg tenap vagy ma kellene ovumnak lenni.

Nektek mennyire szokott fájdalmas lenni az ovu? Vagy ez valami más lenne?

Ez a 2. próbálkozós hónapunk fog.gátló után szóval nem vagyok még valami tapasztal.

2018. febr. 26. 07:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinek más. Sokan sem éreznek semmit, van aki nagyon is... Egy jó kemény beleadok mindent szex is segít abban hogy érezd.

De mondom ez nagyon változó.

Én pl eddig éreztem, de ebbe a hónapban nem, mégis látott a doki egy szép értett tüszőt.

Ha zavar a görcsölés, szedj nőknek ajánlott multivitamin. Vannak esetek amikor a görcsölés vitaminhiányra utal.

2018. febr. 26. 08:19
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszod. igazából szedek komplex folvasat ( B12, jód meg D3 van benne) Magnéziumot, cinket meg egyfajta multivitamint is. Sose éreztem ilyet de nem bánnam ha az lenne, mert akkor jókor voltunk együtt :)
2018. febr. 26. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem eros fajdalmam van ovulaciokor. Faj a bal, vagy jobb oldali petefeszkem, alhasba is kisugarzik, de az nem veszes. Az a rosszabb, hogy vegbel fele is faj, annyira, hogy leulni sem nagyon tudok. Osszesen max egy ora, hullamokban jobb, rosszabb, majd ugy elmulik, ahogy jott.

Mondjuk en endometriozisra fognak kivizsgalni hamarosan, mert elkepzelheto, hogy amiatt van, bar mas tunetem alig van. Csak ez az ovus fajdalom a legerosebb tunet.

2018. febr. 26. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!