Mitől ennyire erős az ovus fájdalom?
1 éve próbálkozunk, de előtte is figyelgettem már magam. :)
Tegnap voltam uh követésen és látott a doki egy 21 mm-es tüszőtt. Tegnap délután azon az oldalon szurkálni kezdett mint mindig. De ez a szurkálás másnap estére (ma) egyre erősebb és ilyen fájdalmat nem nagyon éreztem még, mensikor sem. Iszonyúan feszít és fáj. Ha köhögök, akkor a könnyem is kifolyik. :( nem értem mitől lehet ez :(
Annyira bízom benne hogy talán jót jelenthet de ilyen fájdalom kétlem hogy jót jelent :(
Valaki járt már így?
(bocs elküldtem) ... általában pár órán keresztül tartott.
A fájdalmat követően pontosan 16 nap múlva jött meg mindig.
Viszont néha nem volt, akkor tudtam hogy nincs pé, és ilyenkor a vérzés is 3-4 nappal kitolódott.
A nyáktünet is szépen kísérte.
Ebből napra pontosan tudtam mikor fogant a negyedik gyerekünk. Vicces is volt, mert nem félidőben volt a peteérés hanem korábban.
És a doki is napra úgy lőtte be az UH méret alapján (talán egy nap eltéréssel).
A negyedik után már nem enyire éles a pé érzete, de szokott fájni. Viszont a menstruáció is megint fáj, bár nem vészesen, gyógyszert soha nem kell bevennem.
Szóval hajrá! ☺
Persze figyeld magad, ha gond van, akkor utána kell járni...
2 napig görcsöltem eszméletlenül :( elmult és semmi , de nagyon azon voltam hogy elmegyek dokihoz ha még egy napig fáj. Rettentő érzés volt :( párom is meg volt ilyedve nagyon :(
26-án “kiderül”, hogy mi történt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!