Clostilbgyt szedés után 10napal erős alhai fájdalom mit jelent?
#5-ös, nekem sem volt Closty mellett cikluskövetés, csak szuris stimulációnál. Tudom, elvileg kéne, de az én dokim is csak a Merionál mellett hívott UH-s követésre, simán Clostynál nem.
Kedves Kérdező! 2014-ben volt négy sikertelen Clostys hónapom. Utána volt egy lapar műtét (átjárhatóság, tükrözés, stb.), utána ciklusban szuris stimuval terhes lettem, de az a terhesség végül nem maradt meg. A vetélés után a várakozás alatt látszott, (hőgörbe, hormonsor) hogy még mindig gyenge a peteérés, így kaptam újra Clostyt, ezúttal első próbálkozós hónapban terhes lettem.
Most már kistesót szeretnénk, de nagyon úgy fest, megint kelleni fog a Closty.
Fel hivtam a dokim azt mondta ne aggódjak elég pénteken mennem hát nem tudom
Gratulálok a babához és szorítok a kis tesohoz :) remelem össze jön nekem is már 3 éve próbálkozunk igaz nem nagy aktivitással :( a parom mindig lusta hehe de remélem most össze jön :) attól félek hogy cystam lett ettől a gyógyszer től azé fáj a hasam meg olyan érzésem van mintha tele lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!