Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbgyt szedés után...

Lolita0216 kérdése:

Clostilbgyt szedés után 10napal erős alhai fájdalom mit jelent?

Figyelt kérdés
5x1 kellet szednem menszesz 2napjan kezdtem el szedni 5napig. De mar kb két napja iszonyatosan görcsölök mellete olyan ételeket ennék amit kifejezetten utalok ez lehet a gyógyszer miatt?
2017. febr. 7. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Uhn mit látott a doki?
2017. febr. 7. 15:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem görcs nem volt, csak petefészek szurkálás. A kívánósság nem hiszem, hogy összefügg a gyógyszerrel.
2017. febr. 7. 15:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyenlőre semmit pénteken kell mennem hozzá. Lehet hogy peteeresem van?
2017. febr. 7. 15:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves második nekem olyan mintha tele lenne a hasam feszül nem tudom miért. És neked be vált ez a gyógyszer?
2017. febr. 7. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy lehet? Closty mellett kötelező a ciklus követés. Ne várj péntekig.
2017. febr. 7. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:

#5-ös, nekem sem volt Closty mellett cikluskövetés, csak szuris stimulációnál. Tudom, elvileg kéne, de az én dokim is csak a Merionál mellett hívott UH-s követésre, simán Clostynál nem.

Kedves Kérdező! 2014-ben volt négy sikertelen Clostys hónapom. Utána volt egy lapar műtét (átjárhatóság, tükrözés, stb.), utána ciklusban szuris stimuval terhes lettem, de az a terhesség végül nem maradt meg. A vetélés után a várakozás alatt látszott, (hőgörbe, hormonsor) hogy még mindig gyenge a peteérés, így kaptam újra Clostyt, ezúttal első próbálkozós hónapban terhes lettem.

Most már kistesót szeretnénk, de nagyon úgy fest, megint kelleni fog a Closty.

2017. febr. 7. 16:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Fel hivtam a dokim azt mondta ne aggódjak elég pénteken mennem hát nem tudom

Gratulálok a babához és szorítok a kis tesohoz :) remelem össze jön nekem is már 3 éve próbálkozunk igaz nem nagy aktivitással :( a parom mindig lusta hehe de remélem most össze jön :) attól félek hogy cystam lett ettől a gyógyszer től azé fáj a hasam meg olyan érzésem van mintha tele lenne

2017. febr. 7. 16:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon korai lenne hogy teszteljek? Szerintetek?
2017. febr. 7. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!