3. hónapja így néz ki az ovulációs tesztem, ami minden bizonnyal negatív, mert halványabb a csík. Gondolom így a teherbeesés sem jöhet össze. E. Tsh szintem megfelelő. Valakinek ötlet mit lehetne kipróbálni?
Kepkuldes.com - on próbáld a képet
Az is lehet amit előttem irtak, hogy nem kapod el az LH csúcsot, így valaki pl annak ellenére h délután kellene csinálni a tesztet reggel is ellenörzi, mert bizony valakinek reggel magas délutánra kevesebb!
De! Ha gagyi teszttel csinálod, siman lehet hogy az a baj, ugyanis két közeli ismerősöm is van számomra abszolút negatív ovulációs teszttel (sokkal halványabb lett a tesztcsik mint a kontroll) és baba lett belőle...
Az lh tesztjeim sose voltak pozitívak, ovu közeledtével erősödtek aztán halványotak de kontrollnál erősebbek nem voltak. Mégis összejött a baba :)
7 hetes
Gratulálok a babához 😊😊😊
Pont olyan volt mint a kontroll csík? Mert nekem halványabb😑
Nem volt olyan mint a kontroll sokkal halványabb volt. Mikor nem volt ovu épphogy csak látni lehetett a 2. csíkot.
7 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!