Ma kilencedik napja késik a menstruációm,2 napja rózsaszínes barnás folyásom van, tegnapi teszt negatív. Mitől lehet ha nem terhesség? Vagy mégis az lenne?
Figyelt kérdés
2018. nov. 29. 09:53
1/9 anonim válasza:
rózsaszínes-barnás folyás,akkor valószínű meg fog jönni.
2/9 A kérdező kommentje:
Eddig ez nem volt jellemző a menzeszem előtt,de lehet hogy igazad van
2018. nov. 29. 10:05
3/9 anonim válasza:
9 nap után érdemes egy tesztet 400ftert beszerezni. Már mindegyik teszt kimutatja hogyha terhes vagy
4/9 A kérdező kommentje:
írtam,hogy tegnap reggeli teszt negatív
2018. nov. 29. 11:41
5/9 anonim válasza:
Jaj látom neharagudj
Nem vagy terhes már kimutatna a teszt.
Egyébként meg lehet hogy csak most ilyen ,az is lehet hogy mostantól így fog kezdődni a menstruációd. A késés lehet stressz, felfázás miatt is
6/9 A kérdező kommentje:
Remélem,hogy csak ennyi,félek,hogy valami betegség okozná.
2018. nov. 29. 11:47
7/9 anonim válasza:
első vagyok,nekem 2hónapja egyébként ki is maradt egy vérzés valamiért (azóta visszaállt),annyi tesztet csináltam akkor hogy hú...de semmi,hómező volt mind,dokihoz is elmentem,vérvételre is elküldött,néztek HCG-t,nem voltam terhes,de egyébként minden tünetem megvolt,de lehet már csak beképzeltem...Mondta hogy várjunk 2hetet,ha addig nem jönne meg,akkor menjek vissza,és ad rá valamit ami meghozza.Rá 3-4 napra megjött,és úgy kezdődött hogy nekem is ilyen barnás-rózsaszínes folyásom/vérzésem volt,ez kb 3napig,és utána rendesen megjött,viszont olyan fájdalmakkal,görcsökkel,hogy az első 2nap alig éltem,nem tudom mitől,legutoljára tinikoromba görcsöltem mikor megvolt a havim.Szerintem neked is így kezd most megjönni,bár nyilván nem vagyok orvos.De ha nincs panaszod,akkor szerintem várj még nyugodtan pár napot,1hetet,ha akkor sem jön meg,akkor elmennék azért egy orvoshoz nézzen meg.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod,remélem semmi komolyabb nem lesz:(
2018. nov. 29. 13:09
9/9 momoka 2002 válasza:
A menzesz az ovulaciohoz igazithato,igy lehet csak kesobb volt,vagy akar ki is maradhatott. Ez normalis evente 1-2x. Nincs min panikolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!