47 evesen valalnatok gyereket?
Figyelt kérdés
47 eves elmultam, az elozo hazassagombol van 1 gyerekem (20 eves). A parommal meg beszeltuk h jo volna egy kozos gyerek, de en nagyon felek. Ti mit gondoltok valaljam be ennyi idosen?2019. febr. 3. 09:10
21/27 anonim 

válasza:

Bocsi de szerintem is rosszabb ha a nő a kérdező.
A gyerek egészségére nem jelent kockázatot a férfi életkora, viszont a nőé igen.
Gondolom a többiek is ezért mondták.
23/27 anonim 

válasza:

Nagyon nagy tévedés, hogy a férfi életkora nem jelent kockázatot. Attól még, hogy egy férfi élete végégig termeli a spermiumot annak a minősége még nem marad állandó.
24/27 A kérdező kommentje:
en vagyok a no 47 evesen, a parom pedig 44. Korkulonbseg nem latszik. meg at gondoljuk a dolgot.
2019. febr. 3. 22:00
25/27 anonim 

válasza:

Semmiképpen nem kellene erőltetni. Mondjuk ennyi idősen a teherbeesés esélye is minimális, 45 fölött pedig Magyarországon mesterséges megtermékenyítést sem csinálnak, szóval esély sem éppen sok van rá. De elég csak megnézni hogy 40 éves kor felett milyen meredeken zuhan a termékenység és emelkedik a különböző rendellenességek kockázata. Bármelyik szakember, nőgyógyász szakorvos lebeszélne róla, ez biztos.
26/27 anonim 

válasza:

Biztos, hogy nem vállalnék gyereket ennyi idősen sőt ha kiderülne hogy terhes vagyok el is gondolkodnék hogy elvetetem. Ebben a korban már nem is egészséges, hamarosan öreg leszel meglesz a magad baja. Te is tudod pl egy kamasz gyerek mivel jár, nem akarhatod ezt 60+-osan a nyakadba... Én max 38 éves koromig vállalnék babát.
27/27 anonim válasza:
Mire nagy nehezen összejön, leszel 50. Az már nagymamának se túl fiatal. Nagyon felelőtlen döntés lenne. Csak azért, hogy legyen közös gyerek? Inkább örüljetek egymásnak, hogy nem kell bajlódni egy kisgyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!