47 evesen valalnatok gyereket?
Én ilyen idős korban már csak úgy vállalnék gyereket, ha valamilyen tragédia következtében szülők nélkül maradna egy gyerek a családomban vagy közeli ismerősnél és engem kérnének meg, hogy neveljem fel.
Magamtól biztosan nem szülnék már 47 évesen. Anyósom most múlt 50 éves és most lesz nagymama. Ez a kor már inkább erről szól.
Te vagy a ferfi? Akkor siman.
Ha a no, akkor nem.
Ugyanaz jutott eszembe, mint a 12:33-asnak. Aki a szalagavatós példát hozta fel, ott az apuka is közel 70 éves lesz, nem csak anyuka. Nem értem ezt a nemi különbséget. Arról nem beszélve, hogy a férfiak bizonyítottan előbb halnak. Vagy a gyereknevelés csak a nő feladata? Gondolom unokával az ilyen párok már nem is számolnak.
Én ismerek olyan testvérpárt akiket 40-45 év között vállaltak a szüleik és olyan generációs hasadék van köztük, hogy az egyébként teljesen normális értékrendet követő gyerekek a hátuk közepére kívánnak minden családi eseményt és állandó a konfliktus a szüleikkel (pedig nem élnek otthon), mert annyira beszűkült a gondolkodása már egy idősebb embernek, hogy nem lehet elviselni őket, abszolút rugalmatlanok. A fiú 35 éves, most született gyereke, a nagypapa elmúlt 75. Egy hétvégére nem lehet őket meglátogatni, mert már a gyereksírást is nehezen viselik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!