Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A cisztát meg lehet érezni?...

A cisztát meg lehet érezni? Clostit szedtem ebben a ciklusban. Pé után vagyok szerintem 3 nappal, bár még a program nem rajzolta be.

Figyelt kérdés

[link]

Kb egy órája nagyon erős szúrást éreztem a jobb oldalamban a petefészek környékén. Azóta is szúr, ha megmozdulok. Mi lehet ez? Ha a clostitól alakul ki ciszta az milyen érzés? Volt már valakinek?????

2008. nov. 8. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Bár nekem nem Closti-tól volt cisztám, de állandó nyomást éreztem azon az oldalon, és szeretkezéskor ha bizonyos szögben mozdultunk, volt, hogy iszonyatosan begörcsöltem. Később már az ülés is fájdalmas volt, feszített, de nekem rohamosan nőtt sajnos, szinte észrevétlenül. 3 cm-esről a három hónapos kontrollra almányira, sajnos a petefészkem bánta....

De! Amit te érzel, az lehetett éppen a tüszőrepedés! Mert bár a hőd felment egy nap elég rendesen, de utána le is ment, tehát lehet, hogy csak hőemelkedésed volt korábban. Ha ez így van, akkor látni fogod a görbéden. ( sőt, még azt is megkockáztatom, hogy ha most gyorsan mérnél egy hőt, akkor szokatlanul alacsony értéket mérnél, ha valóban megrepedt a tüsző. Állítólag a tüszőben lévő folyadék a hasnyálmirigyre is ürül, és ezért lejjebb megy a hőmérsékleted. )

2008. nov. 8. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom attól alakult e ki de nekem már többször is volt sajnos cisztám! Még műteni is kellett!Nagyon tud fájni és szúrni! Mindenképp menj dokihoz hétfőn ha nem múlik!
2008. nov. 8. 17:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!!
2008. nov. 8. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!