Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valaki igy? Pozitív...

Volt valaki igy? Pozitív teszt után ma reggel leesett a hőm!

Figyelt kérdés

[link]

Szombaton es hétfőn teszteltem, a nemvart napja szombat volt. Mindkét tesztem nagyon halvány de látható pozitív volt.

Szerintetek ez a hirtelen holeeses rosszat jelent? Nagyon el vagyok keseredve :-(

#vetélés #pozitív teszt #hirtelen holeeses
2019. jan. 30. 08:48
1 2 3 4 5 6
 41/54 momoka 2002 ***** válasza:
Szerintem ez nem szamit holeesesnek,meg mindig a felso ertekek kozt van. Tesztelni 2 naponta tesztelj,akkor duplazodik a hcg-erosodik a csik.
2019. jan. 31. 07:39
 42/54 A kérdező kommentje:

36.48 ma reggel.

Pici gorcsoles.

Utolsó, kétnaponta teszteltem : szombat-hétfő- szerda

Nem erősödött :-(

2019. jan. 31. 09:08
 43/54 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor még jobban lejjebb eset a hőd?

2019. jan. 31. 09:11
 44/54 A kérdező kommentje:
Igen :-(
2019. jan. 31. 09:35
 45/54 anonim ***** válasza:
Sajnálom!
2019. jan. 31. 09:39
 46/54 A kérdező kommentje:
Kertem időpontot dokihoz, hatha csinálnak egy hcg meg progeszteron tesztet vérből. Nem sok reményt fűzök hozza, hogy megteszik de azert megprobalom
2019. jan. 31. 09:41
 47/54 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi lett.
2019. jan. 31. 09:45
 48/54 A kérdező kommentje:

A doki tulajdonképpen azt mondta hogy valószínű kémiai terhesség volt. Elindult valami de valoszinu a sejt osztódás során valami nem ugy ment ahogy kellett volna.

Nem csinált egy tesztet sem pedig vittem reggeli pisit. Azt mondta tok felesleges ugysem lehet változtatni rajta. Ha esetleg többször megismétlődik akkor vizsgálják ki, de szinte minden nőnél legalabb egyszer előfordul ilyen.

Meg hogy ha megjön utana ujra lehet próbálkozni, es szerinte minden rendben lesz mert amugy egészséges vagyok.

Most szerintem kell egy par nap mig helyreállok lelkileg, várom hogy megjojjon, aztan ujra próbálkozunk.

2019. jan. 31. 12:13
 49/54 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

Nem is vizsgált meg?

2019. jan. 31. 12:47
 50/54 A kérdező kommentje:
Nem, azt mondta fölösleges. Ultrahangon ugysem látna semmit, a ver eredményekből meg nem lehet látni a jövőt ugyhogy nem stresszel vele. Ha esetleg sokszor előfordul akkor majd csinaltat vizsgálatokat de most meg nem.
2019. jan. 31. 13:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!