Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valaki igy? Pozitív...

Volt valaki igy? Pozitív teszt után ma reggel leesett a hőm!

Figyelt kérdés

[link]

Szombaton es hétfőn teszteltem, a nemvart napja szombat volt. Mindkét tesztem nagyon halvány de látható pozitív volt.

Szerintetek ez a hirtelen holeeses rosszat jelent? Nagyon el vagyok keseredve :-(

#vetélés #pozitív teszt #hirtelen holeeses
2019. jan. 30. 08:48
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Kitartást és ne idegeskedj!
2019. jan. 30. 09:23
 22/54 anonim ***** válasza:
16 os vagyok tudom mit érzel :( De fel a fejjel ! Olyan szép amúgy a görbéd, tiszta tankönyv szerű, legközelebb biztos sikerül ! Első baba?
2019. jan. 30. 09:24
 23/54 A kérdező kommentje:

Második, mar van egy 4eves kisfiam előző kapcsolatombol.

Paromnak első lesz/lenne.

2019. jan. 30. 09:27
 24/54 anonim ***** válasza:

Én mértem pozi teszt után is vagy 2 hétig még, mert nem össze vissza volt a ciklusom és a pozitív tesztem is csak halvány volt.Nyilván nem vagyunk egyformák, de nekem nem esett le a hőm hanem végig fent marad.

De simán el tudom képzelni, hogy a tested esetleg emlékszik a dolgára, mármint hogy most mensi idő volna és ezért produkálta.Minden esetre a helyedbe kíváncsiságból most már mérném még holnap, ha vissza megy reménykedhetsz.

Na meg aztán nem a hőmérséklettől terhes az ember lánya:)Szurkolok!

2019. jan. 30. 09:28
 25/54 A kérdező kommentje:

Igen, holnap meg merem. En ugy tudom hogy 6.hetig kell mérni illetve addig amig ultrahangon nem lat a doki szivhangot.

8.het kornyeken terveztünk elmenni egy magan ultrahangra mert itt nincs amugy csak a 12.heten.

Remelem eljutunk odáig!

Amugy nem gorcsolok egyáltalán es nincs vérzés/ barnazas sem. Csak a fejem faj :-/

2019. jan. 30. 09:32
 26/54 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg az idegeskedés csak árt! Az én példám: keddre nem vártam nem is csinàltam tesztet, de csak jöttek a görcsök, csütörtök reggel annyira halvány tesztet csináltam hogy azt hittem csak beképzeltem... Ott hagytam a fürdőbe, vártam vasárnapig akkor se vokt semmi, ránéztem a tesztre és erősebb lett a teszt aznap csináltam délután még egyet mert nem akartam elhinni az is halvány vokt de jobban látszott. Aznap rohantam újabb tesztet venni reggeli elsőből egyértelmű pozi volt :D és még 3 napon keresztül folyamotan teszteltem

Szóval számold ki, az enyém 2 nap késésnél is olyan halványka volt és rá 6 napra volt egészen egyértelműe :) én nem hőmérőzök hanem ovu tesztelek de még én se vagyok elég biztos hogy mikor lehetett az ovu! December 31.-én volt erős LH tesztem! Akkir voltunk együtt! Elsején és másodikán nem voltam együtt a párommal. Az után már nem emlékszem mi volt csak azt hogy nem jött meg :D

2019. jan. 30. 09:51
 27/54 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm !

Szerintem a ciklus.hu nem jo helyre húzta az ovut es a 17.napon lehetett. Ahhoz kepest most a 16.dpo-n vagyok.

Próbálok nem idegeskedni miatta, itthon van a kisfiam mert beteg, eltereli a figyelmem...

az teljesen igaz hogy ha megorulok sem tudok csinálni semmit, itt a dolgok nem rajtam állnak most.

Csak remenykedem hogy velünk marad.

2019. jan. 30. 10:13
 28/54 anonim ***** válasza:

En nem homeroztem, de nekem az ilyen halvanyka teszt missed ab-bal vegzodott sajnos. Tudom mit erzel most, remelem te nem jarsz ugy, mint en

Angliaban elsz? Vagy miert nem neznek meg a 12. het elott?

2019. jan. 30. 11:07
 29/54 anonim ***** válasza:
Sajnálom, szerintem ez a hőleesés terhesség esetén nem jó :( De azért drukkolok.
2019. jan. 30. 13:28
 30/54 A kérdező kommentje:

Igen, Angliában élek.

Köszönöm csajok a válaszokat, sajnos en sem számítok sok pozitívum ra emiatt a holeeses es a halvány pozi teszt miatt :-(

Majd irok a fejleményekről.

2019. jan. 30. 13:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!