Volt valaki igy? Pozitív teszt után ma reggel leesett a hőm!
Szombaton es hétfőn teszteltem, a nemvart napja szombat volt. Mindkét tesztem nagyon halvány de látható pozitív volt.
Szerintetek ez a hirtelen holeeses rosszat jelent? Nagyon el vagyok keseredve :-(
Pozitív teszt után nem szabad tovább mérni, mert csak idegeskedés van belőle, mint a mellékelt ábra is mutatja. Háromszor voltam terhes, ebből az első végződött vetéléssel (félidő után, nem korai vetélés volt). Mindhárom esetben a teszt napján mértem utána hőt. Teljesen fölösleges stresszelni magad, ezzel ártasz a legtöbbet!
Egy kezdődő terhesség vagy sikerül, vagy nem, ahogy telik az idő, egyre csökken mindig az esély, hogy baj legyen. Az első nagyvetélés után én úgy álltam a másik két terhességhez, hogy amíg nincs görcs + vérzés, addig minden oké, máskülönben be is csavarodtam volna. Sőt, így még élvezni is tudtam a terhességeket!
Szóval ne mérj többet és nyugodj meg, ha nincs bajra utaló tüneted (vérzés+görcs EGYÜTT), akkor vedd úgy, hogy minden oké és reménykedj, hogy így is marad. Erről szól az egész terhesség úgyis. :)
Csak pozitívan!
Mai napon csinálj meg egy Facelle vagy Predictor tesztet!
Lehet késői peteérés volt azért halvány a teszt.
Köszönöm csajok!
Itt nem lehet kapni olyan teszteket, de meg van egy tesztem a 10-esbol, az nagyon jo teszt. Megyek megcsinálom es irok hogy mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!