Van esély rá, hogy terhes vagyok?
Az előző menstruációm kezdete (december 18) előtt 3 nappal pettingeltünk a barátommal. Nem kizárt, hogy véletlenül a hüvelyembe került némi előváladék. A menstruációm a dolog után 12 napot késett (bár ebben közrejátszik a folyamatos idegeskedés az esetleges nem kívant terhesség miatt), majd a szokásosnál sokkal nagyobb fájdalmakkal megjött, nagyon erős vérzéssel, és tovább is tartott, mint általaban (7 napig tartott 5 nap helyett).
A következő menstruációmnak tegnapra volt várható a kezdete, de csak viszonylag kevés “barnázás” lett belőle. Fájdogált előtte pár napig a hasam. A barátom közvetlenül előtte kézzel elégített ki hüvelyi úton, és véres lett a keze. De utána semmi vér nem jött.
Azt olvastam, hogy terhesség esetén vérzés helyett a kis mennyiségű barnázás teljesen átlagos dolog, ezért félek, hogy mégis terhes lehetek.
Ha tényleg meglenne a baj, akkor most kb 1,5 hónapos terhes lennék, ha attól a pettingtől számoljuk, ahol lehetséges, hogy sperma került a hüvelyembe.
Semmi jelét nem éreztem eddig annak, hogy terhes lennék. Esetleg az érzékeny melleim, de ez nálam menstruáció előtt/alatt normális. A menstruációs görcseim meg nem enyhébbek, mint szoktak lenni (ezt is olvastam, hogy enyhébb görcsök is jelentkezhetnek, amik nem a menstruációra utalnak).
Szerintetek lehetek terhes?
Köszönöm a segítő válaszokat!
Vegyél egy terhességi tesztet a Rossmann-ban vagy a patikában!
Még a legolcsóbb is kimutatta nekem a babát.
Nekem a menstruáció előtti napokon is már hányingerem volt,és enyhébben görcsölt a hasam,és igen...
Megutáltam a majonézt ami a kedvencem volt!
A barnázás is utalhat terhességre.
#4 semmi hányingerem nincs, nem utáltam meg semelyik kaját és nem enyhébb a görcs, mint szokott lenni. Plusz nalam mindig előtte van pár nappal görcsölés, nem csak most. Szokványos mensi tüneteim vannak csak, amik nem enyhébbek, meg semmi nem változott az eddigitől. Már a mellem sem érzékeny (azért mondom, mert terhességi tünetként szokták említeni).
Ma sem jött meg, és még mindig barnázom, egyedül ezért kételkedem még. De közben vannak görcseim. Szerintem meg fog jönni. Legalábbis remélem, mert nem akarok gyereket.
Köszi a válaszokat
Kérdező!
A Rossmannban 350 forint a teszt.
Nem tudom,hogy hàny éves vagy,iskolába jársz-e.
De ha úgy van suli után beugrasz egy közeli patikába vagy drogériába☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!