Babatervezési tippek, ötletek? Vitaminok, változtatások, minden érdekel.
Sziasztok! Ez lesz a 6. hónap hogy próbálkozunk és már nagyon rosszul esik. Ezért is gondoltam, hogy hátha van valami tippetek, ami erőt adhat.
Milyen változtatásokat vezettetek be a baba érdekében? Mindenre kíváncsi vagyok, amit megosztotok. Akár szexuális életbeli változások, vagy étrendi, mozgás stb.
És persze az is érdekel, hogy mi hozta meg a sikert :)
Rólam: 28-30 napos pontos ciklusom van. A pms tüneteim teljesen jellegzetesek, az ovut érezni nem érzem, de a tojásfehérje szerű méhnyaknyákból ki tudom következtetni. Gondolom az egyértelmű (vagy tévedek?)
Van egy kis hormongubancom, a dokik azt mondták anno, hogy ez hajlam is, de legyintettek, hogy nem súlyos. Kicsit magas a DHEAS.
Mindezek ismeretében tényleg mindent szívesen fogadok. És köszönöm előre is mindenkinek!
Tudom, de minden jó lett, ami a teherbeeséssel kapcsolatos. FSH, LH minden. Utána jártam és ha a dheas csinálná a bajt, akkor elmaradozó lenne a menstruáció.
Persze ha sokáig váratna magára akkor doki.
Már nem a vesére gondolok, hanem a többire. Hogy a női hormonok jók lettek, az arányok megtartottak voltak, semmi gond nem volt. Dokik is legyintettek és azt mondták hajlam. Tény, hogy nen egyedi eset a családban.
Megnézték a többi mellékvese hormont is. Azok tankönyviek.
Azt gondoltam kezdődő PCO, de ezt is kizárták.
Ja azt nem mondtam, a TSH is teljesen rendben volt.
Ja meg azt mondták ha zavar a dheas arra max fogamzásgátló a megoldás :S én babát akarok.
Neked volt hasonló gondod?
Kedves Kérdező!
Sikerült e azóta a baba?
Szia!
Igen, szerdán leszek 9 hetes :)
Köszönöm szépen :)
Valójában egyik sem. Elegem lett és még a sima aerobicot is feladtam. Egyedül annyi volt a változás, hogy elkezdtem a femibion 0-t. Nem szedtem végig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!