Babatervezési tippek, ötletek? Vitaminok, változtatások, minden érdekel.
Sziasztok! Ez lesz a 6. hónap hogy próbálkozunk és már nagyon rosszul esik. Ezért is gondoltam, hogy hátha van valami tippetek, ami erőt adhat.
Milyen változtatásokat vezettetek be a baba érdekében? Mindenre kíváncsi vagyok, amit megosztotok. Akár szexuális életbeli változások, vagy étrendi, mozgás stb.
És persze az is érdekel, hogy mi hozta meg a sikert :)
Rólam: 28-30 napos pontos ciklusom van. A pms tüneteim teljesen jellegzetesek, az ovut érezni nem érzem, de a tojásfehérje szerű méhnyaknyákból ki tudom következtetni. Gondolom az egyértelmű (vagy tévedek?)
Van egy kis hormongubancom, a dokik azt mondták anno, hogy ez hajlam is, de legyintettek, hogy nem súlyos. Kicsit magas a DHEAS.
Mindezek ismeretében tényleg mindent szívesen fogadok. És köszönöm előre is mindenkinek!
Köszönöm szépen :)
Gratulálok lassan meg is születik :)
Nos, mi kb egy évig próbálkoztunk, szedtem folsavat, vasat, magnéziumot, és pluszban a dm mamavitaminját. Amikor emeltem a folsav adagot, akkor teszteltem először pozitívat, de sajnos a baba elment.
Akkor kezdtem e vitamint is szedni, mert olvastam hogy az termeli a progeszteront is, utána két hónapra ismét teszteltem pozitívat, ő megmaradt és itt szuszókál mellettem.
Ettől függetlenül utrogestant ugyanúgy kellett szednem mert véreztem a 8. hétig, szóval jól tippeltem hogy az volt a baj az előzőnél is, hogy nem tudott megtapadni.
Szóval én a folsav+e vitamint javaslom, illetve egy hormonképet, kivizsgálást, hogy minden a megfelelő szinten termelődik-e.
Na szóval ne keseredj el, a 6 hónap próbálkozás nem sok, mi is 1,5 évet szenvedtünk :) drukkolok!
Nézték e a kortizol és tesztoszteront szintet?
Mennyire emelkedett a dheas?
Ja illetve egyszer a prolaktin, akkor vacakolt is a vérzésem, ez azóta elmúlt és minden rendben a ciklusommal.
Többieknek is nagyon köszönöm :) ez az E vitamin jó ötlet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!