Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babatervezési tippek, ötletek?...

Babatervezési tippek, ötletek? Vitaminok, változtatások, minden érdekel.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez lesz a 6. hónap hogy próbálkozunk és már nagyon rosszul esik. Ezért is gondoltam, hogy hátha van valami tippetek, ami erőt adhat.

Milyen változtatásokat vezettetek be a baba érdekében? Mindenre kíváncsi vagyok, amit megosztotok. Akár szexuális életbeli változások, vagy étrendi, mozgás stb.

És persze az is érdekel, hogy mi hozta meg a sikert :)

Rólam: 28-30 napos pontos ciklusom van. A pms tüneteim teljesen jellegzetesek, az ovut érezni nem érzem, de a tojásfehérje szerű méhnyaknyákból ki tudom következtetni. Gondolom az egyértelmű (vagy tévedek?)

Van egy kis hormongubancom, a dokik azt mondták anno, hogy ez hajlam is, de legyintettek, hogy nem súlyos. Kicsit magas a DHEAS.

Mindezek ismeretében tényleg mindent szívesen fogadok. És köszönöm előre is mindenkinek!

2019. jan. 23. 17:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
54%
Mi több, mint egy évig próbálkoztunk sikertelenül. Igaz, nekem pajzsmirigy alulműködésem van, de jók az értékek. Nekem az segített, hogy egészségesebben kezdtem enni, gyakorlatilag elhagytam a szénhidrátot és napi rendszerességgel sportoltam. Volt egy kis súlyfeleslegem, amiből elég sokat le is adtam. Jól éreztem magam a bőrömben, kiegyensúlyozottabb lettem és nem görcsöltem rá a gyerekvállalásra. Ja, és vitaminokat is szedtem. Pár hónapon belül pozitívat teszteltem, most a 37. hétben járok.
2019. jan. 23. 17:47
 2/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Gratulálok lassan meg is születik :)

2019. jan. 23. 19:42
 3/19 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de ez engem is érdekelne. 2016. augusztus óta próbálkozunk, egészségesek vagyunk mindketten a vizsgálat szerint
2019. jan. 24. 01:04
 4/19 anonim ***** válasza:
Én 2 évig nem estem teherbe,majd 1 hónap inofolic ivása után sikerült. :)
2019. jan. 24. 06:00
 5/19 anonim ***** válasza:

Nos, mi kb egy évig próbálkoztunk, szedtem folsavat, vasat, magnéziumot, és pluszban a dm mamavitaminját. Amikor emeltem a folsav adagot, akkor teszteltem először pozitívat, de sajnos a baba elment.

Akkor kezdtem e vitamint is szedni, mert olvastam hogy az termeli a progeszteront is, utána két hónapra ismét teszteltem pozitívat, ő megmaradt és itt szuszókál mellettem.

Ettől függetlenül utrogestant ugyanúgy kellett szednem mert véreztem a 8. hétig, szóval jól tippeltem hogy az volt a baj az előzőnél is, hogy nem tudott megtapadni.

Szóval én a folsav+e vitamint javaslom, illetve egy hormonképet, kivizsgálást, hogy minden a megfelelő szinten termelődik-e.

Na szóval ne keseredj el, a 6 hónap próbálkozás nem sok, mi is 1,5 évet szenvedtünk :) drukkolok!

2019. jan. 24. 06:12
 6/19 anonim ***** válasza:
Nekünk elsőre összejött, párom is én js vitamint szedtünk és ovu teszteltem. Nem tudom melyik segített de az ovulációs teszt sokat segített. Szerintem próbáld meg :)
2019. jan. 24. 07:25
 7/19 anonim ***** válasza:

Nézték e a kortizol és tesztoszteront szintet?

Mennyire emelkedett a dheas?

2019. jan. 24. 07:28
 8/19 A kérdező kommentje:
1, 5x. A többi nem volt emelkedett. De ezt is mikor először nézték éppen csak a határertek felett volt egy kicsit.
2019. jan. 24. 08:46
 9/19 A kérdező kommentje:

Ja illetve egyszer a prolaktin, akkor vacakolt is a vérzésem, ez azóta elmúlt és minden rendben a ciklusommal.

Többieknek is nagyon köszönöm :) ez az E vitamin jó ötlet :)

2019. jan. 24. 08:47
 10/19 anonim ***** válasza:
A dheas-t a mellékvese termeli. Ha az emelkedett, lehet a vesével probléma, ami okozhat teherbeesési nehézséget...
2019. jan. 24. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!