PCO-s vagyok nyár óta. A PCO szinte összes tünetét produkálom. Ráadásul most derült ki, hogy cukorbeteg is vagyok. Lehet még babám?
Szia!
Ne keseredj el persze,hogy lehet neked is babád,csak előtte a cukrodat be kell állítani.
Menj el a háziorvoshoz és kérj beutalót Diabetológiai szakrendelésre.
Az nagyon jó,hogy fogytál csak így tovább,sok sikert kívánok,egy sorstársad.
a doki merkformint, metformint, vagy hasonlo nevu gyogyszert fog felirni, ami a pco altal "elcseszett" hormonokat rendbehozza (a pconal a ciszta csak egy tunet, a magas tesztoszteron, az lh-fs hormonok aranya, a sargatest hormonok szama, stb éppoly nagy problema)
az kb fel ev alatt rendbehozza, es utana konnyen jon a baba.
nekem igy volt.
de.
ajanlottak olyan lehetoseget (valami kimondhatatlan l betus neve van), hogy a nodoki "kitakarit" lennt, es ugy szeded a clostit, és akkor nagyobb az esely.
en inkabb az elso megoldast valasztottam, mert a pco-sok kozott nagyobb a vetelesek aranya (ami valamiert amugy se kicsi magyarorszagon)
nyugi, nem lesz gond, csak ido kerdese.
sok sikert.
masodik valaszadó vagyok. a harmadik valaszado kimondta azt az l betus vizsgalatot, nekem is azt javasolta.
az ilyen dokikhoz nem is szabad visszamenni!
a baratnonmnek dianet javasoltak, ugyanezzel a problemaval (pco), mert o nem akart babat, klassz kis trombozisa lett tole :S tüű doktor, aki segitett nekem a nnak idejen, es sokadjara kerultem hozza, a leleteimet nezegetve kerdezte : "szepen felderitettek mi a problema, jol elvegeztek minden vizsgalatot. Miért nem gyogyitottak akkor meg??"
szia!
Megkérdezhetem hogyan alakult a sorsod azóta? Nekem is pco gyanú vizsgálat után derült ki, hogy cukor beteg is vagyok. :( Nagyon kétségbe vagyok esve, jó lenne tudni mi lett azóta veled. Esetleg a cukor szinted normalizálódott e, baba sikerült e...stb?
Köszönöm
Zsófi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!