Mitől lehet, hogy nem jön össze a baba? 2009. nyár vége óta próbálkozunk, szinte 3-4 naponta együtt vagyunk a férjemmel, és még semmi! Már nagyon kezdek elszomorodni! Dohányzom, szerintetek ez gátolhatja meg? Szedem a gravidát is már aug. -óta!
Barátcserje kapszula? Még nem hallodtam róla!!
Könnyebben lehet teherbe esni tőle vagy ez vitamin?
Igyekszem mindent megtenni, már nahgyon szeretnénk a babucit....
Az ovu tesztet nem próbáltam, szerintem sem ettől múlhat a dolog!!!
Köszönöm a válaszokat!! Puszi
Hát igen, mindenki más és más. Látod vkinek, tök hülyeség és felesleges pénzkidobás az ovuteszt. Nekem nagy segítség volt ez is és a kapszula is.
Szia!
Ne keseredj! Rendszeres a ciklusod? Esetleg kiprobálhatnád a hőmérőzést,az nem kerül semmibe. Abbol kiderül,hogy van-e és mikor peteérésed.
Sok sikert,2 gyerekes anyuka
Szia!
Ne keseredj el, az még nem hosszú idő. Nekünk is majdnem egy év volt, mire sikerült a baba. Kipróbáltam én is "csodaszereket" (barátcserje, gynex, teák), de egyik sem segített. Abban a hónapban mikor összejött, először használtam ovutesztet, bár pontosan tudtam mindig, hogy mikor van pé-m. És lám, sikerült a csoda! :)
Novemberben mentünk mi is hormonvizsgálatra, mert nem akart jönni a baba, abban a hónapban már teljesen lemondtam arról, hogy sikerülni fog orvosi segítség nélkül. Amikor mentem az eredményekért, már babás voltam. :)
A dohányzást illetően én is dohányoztam, amikor megtudtam, hogy babás vagyok, egyből letettem.
Ne add fel, jönni fog a baba. :)
Sok sikert!
9 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!