Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet, hogy nem jön...

Mitől lehet, hogy nem jön össze a baba? 2009. nyár vége óta próbálkozunk, szinte 3-4 naponta együtt vagyunk a férjemmel, és még semmi! Már nagyon kezdek elszomorodni! Dohányzom, szerintetek ez gátolhatja meg? Szedem a gravidát is már aug. -óta!

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia mi is sokáig próbálkoztunk de igazából talán sose akkor csináltuk mikor kellett volna 8hónap után már én is utána jártam hogy mikor van peteérésem,és abban a hónapban teherbe is estem.Egyébként ajánlom a ciklus.hu oldalt:)Sok sikert!!!
2010. jan. 8. 16:44
 12/13 anonim válasza:

Szia!

Már mi is aggódunk. Eltelt az 1 év nálunk is, hogy nem jött még össze.:( Jövő héten indulok dokihoz ez ügyben. Szedtem én is barátcserje kapszulát. Nekem felborította a ciklusomat. Szedtem Folsvat is. Most elkezdem szedni az Elevitet. Én mindent megtennék már egy babáért. Segítetek a hőmrőzésben. Te használod? Ha elkezdem mérni, akkor mikor kell tutira együtt lennünk, hogy sikerüljön?

2010. jan. 8. 21:42
 13/13 anonim válasza:
Nem árt megvizsgáltatni a férjed spermáját! Az is lehet az oka, hogy nincs elég életképes spermiumja. A 'hőmérőzés' pedig azon alapul, hogy a peteérés napján a testhőmérséklet néhány Celsius-fokkal magasabb az átlagosnál. Reggel érdemes méregetni.
2017. júl. 23. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!