Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Férfiak mivel segíthetik elő...

Férfiak mivel segíthetik elő a könnyebb teherbeesést? Vitamin, gyógyszer, egyebek?

Figyelt kérdés
Előre nem mennénk el vizsgálatokra, de a férjem évek óta nagy dohányos, 35 éves és az első gyerekünket tervezzük. Én elkezdtem többet mozogni, normálisabban enni. Ő milyen vitamint vagy egyéb készítményt szedhetne? Házilag van valamilyen teszt amivel meglehet állapítani, hogy a spermaszám,stb rendben van-e?
2019. jan. 20. 16:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tökmagolaj, mozgás, C-vitamin. Nekem bevált az Inofolic, illetve a Babaváró tearendszer (Györgytea).
2020. febr. 16. 20:25
 12/13 anonim válasza:
Cink + szelén vitamin. Olvass utána, jót tesz a spermáknak.
2020. febr. 17. 15:43
 13/13 A kérdező kommentje:

Most vágunk bele élesben. Nekem derültek ki tavaly óta kisebb hormonproblémák, most kezd minden értékem tartósan normál tartományban maradni.

Férjemnél elvileg minden rendben, de végül nem kezdett el semmit sem szedni, majd most.

Köszönöm a további válaszokat

2020. febr. 18. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!