Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Férfiak mivel segíthetik elő...

Férfiak mivel segíthetik elő a könnyebb teherbeesést? Vitamin, gyógyszer, egyebek?

Figyelt kérdés
Előre nem mennénk el vizsgálatokra, de a férjem évek óta nagy dohányos, 35 éves és az első gyerekünket tervezzük. Én elkezdtem többet mozogni, normálisabban enni. Ő milyen vitamint vagy egyéb készítményt szedhetne? Házilag van valamilyen teszt amivel meglehet állapítani, hogy a spermaszám,stb rendben van-e?
2019. jan. 20. 16:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez a dolog engem is érdekel, ha valakinek van tippje, ne tartsa magába ;)
2019. jan. 20. 16:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Aviva torna
2019. jan. 20. 16:50
 3/13 anonim ***** válasza:
L-karnitin
2019. jan. 20. 20:12
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Férfiaknak jó a férfiasságuknak az arginin és az el-karnitin. Esetleg szedhettek női részről inofolicot férfi részről pedig folandrolt. Ezek csak vitaminok szóval semmi hormont megbolygató cuccok. Utána is nézhettek nekünk a doki is ezt mondta h szedjük. Emellett próbáljátok visszafogni a szénhidrát és zsírbevitelt. Esetleg mozogni valamit ha van kedvetek de erőltetni nem igazán jó. De mondjuk a dohányzás nem tesz valami jót a spermaszámnak szóval azt azért jó lenne elhagyni. Ha nem is tudja teljesen akkor legalább lecsökkenteni a mennyiséget. Remélem segíthettem ☺
2019. jan. 20. 21:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Először is nem ártana leszokni a cigiről,nagyon nem tesz jót a spermáknak sem.Vannak férfiaknak való vitsminok,amik 1-2 hónap alatt nagyon sokat tudnak javítani a sperma képen!Pl.ferulant,fer14,folandrol.Én neten rendeltem,úgy olcsóbb.
2019. jan. 21. 06:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, igyekszik a leszokással, most már legalább van motivációja :)
2019. jan. 21. 07:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Még egy kis motiváció: [link]
2019. jan. 21. 09:11
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm, tisztában vagyok vele sajnos, hogy az is számíthat,ha a férfi dohányzik. Még csak a rákészülésnél tartunk, jövőre vágunk bele, de szeretném addig normálisan felkészíteni a saját szervezetem, meg megvárni amíg tényleg sikerül a férjemnek letennie a cigit.

Köszönöm az ötleteket, utána nézek ezeknek a vitaminoknak

2019. jan. 22. 14:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Wellman Conception szedese sokat segitett a ferjemnek, de neki meg igy sem eleg jok az eredmenyei.
2020. febr. 16. 11:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Még mindig nem sikerült?
2020. febr. 16. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!