A terhessége tényleg akkora szívás, mint ahogy sokan beszélnek róla?
Én jártam, így is úgy is. Első terhességem első 12 hete egy borzalom volt, nyílt utcán hánytam annyira szarul voltam...összezabaltam mindent, mert evés közben volt csak jobb a helyzet. Csak a derekam vastagodott, mindennek tűntem, csak terhesnek nem. Közepe felé egész jól voltam, de akkor meg szétrepedt a bőröm, nagyon csúnya lett (pedig akkor már nem híztam olyan rohamosan).
A végére úgy vizesedtem, hogy papucsban jártam télen...(ha nagyon muszáj volt vhova mennem) meg kitaposott sportcipőben.
A második terhességem pedig egy álom volt :) semmi rosszullét, aktív voltam, jöttem-mentem,vizesedés is csak az utolsó két hétben,összesen talán ha 10-12 kilót híztam, a szülés is sokkal jobban ment, komolyan sajnáltam hogy vége (mármint a terhességnek)
Imádtam , hogy már korán éreztem mozogni és onnantól is gyakran mozgott, de nem az a fájdalmas típusú nyomakodás volt .
Harmadik babám még pár évvel később jött, hát mit tagadjam, öregszem, nem viseltem már olyan jól, itt más fajta tünetek jöttek. Elején volt vérzés, amitől nagyon megijedtem, aztán volt rosszullét (de annyira nem, mint az első babámnál) . Aztán középidő egész jó volt itt is, majd 30.héttől az ízületeim kezdtek fájni, a csípőm főleg, a szeméremcsontom, mint az öregasszonyok ,úgy álltam fel valahonnan...Végére megint vizesedtem és az utolsó hetekben konkrétan ülve aludtam és 38 fok volt hetekig odakint...
Összességében vannak kellemetlenségek, de mindent megér amikor ott van veled a babád :)
Tényleg úgy van, hogy 9 hónap semmi ahhoz képest, amennyit NEM vagy terhes életed során és ahhoz képest is, amennyit eltöltesz a gyerekeddel. Még ha hárommal beszorozzuk (mint az én esetemben,) akkor is bőven megéri :D
Nem volt szívás. Az első időszakban nagyon fáradt voltam, azért az elég szörnyű. Majd kb a 25 héttől a hasam is nagy lett és pisilni is sokat jártam. Éjjel is meg pl egy mozi közepén is.
De inkább kellemetlen dolgok voltak, szívás nem. Mellé meg egy csomó szuper érzés járt, meg persze a végén a kisfiam ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!