A clearblue digitális teszt valóban képes 5 nappal előbb kimutatni a terhességet mint ahogy meg kellene jönnie a menstruációnak?
Valakinél igen, valakinél nem. Mindkettőre van példa itt bőven. Nekem pl. sosem voltak pozitívak azok a tesztek sem amikre azt írjak hogy ilyen meg olyan korán. Pedig középudőben van peteerésem.
Az ok egyszerű: a hcg mindenkinél kicsit eltérő ütemben nővekszik és ugye a teszt bizonyos hcg mennyiséget mutat ki.
Ha magamból indulok ki ,akkor nem.
A fastest oldalról rendeltem 2 dbosat, meg mellé tizes kazettás és tesztcsíkokat. A csík 9dpon pozi lett clear blue másnapra negativ
Utana 14 dpon tesztelten vele akkor mar kiirta h 1-2hetes terhes
Ahogy írták, nem biztos..
Nekem a menzesz előtt 4 nappal volt barnás vérzesem, a i ak papíron látszott.. (beágyazódás) tehát esely nem lett volna erre..
Igaz mással teszteltem, de a menzesz napján,ami már nem jött oltári halványan látszódott.. Másnap meg egy gyengébb tesztről is majd leugrott a csík
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!